Cafepedia Romana

2
Str. Pictor Verona nr.2, Bucuresti
Tel: 0721-102101
www.cafepedia.eu

INCHIS – La Cafepedia Romana veti intalni, pe langa o ambianta placuta oferita de o casa boiereasca, o atmosfera care te imbie sa evadezi din tumultul din centrul Bucurestiului si sa patrunzi intr-o lume a cafelei unde gasesti toate motivele pentru ati petrece timpul: aici poti sa rasfoiesti enciclopedia cafelei, o multitudine de cocktay-luri de cafea, melanjuri de arome, poti sa te destinzi si sa rasfoiesti o carte, poti asculta muzica si viziona proiectii si pentru ca este spatiul care se poate transforma cu usurinta in biroul tau mobil, Cafepedia punand la dispozitia clientilor sai Internet Wireless gratuit.

INCHIS – Cafepedia Romana

 

Cafepedia este cafeneaua eveniment.

Organizam constant: spectacole de muzica live, stand up comedy, petreceri private, expozitii de pictura, fotografie, conferinte de presa, lansari ale diverselor produse, petreceri de companie, petreceri tematice. Nu in ultimul rand suntem organizatori de evenimente fashion, cafeneaua Cafepedia  fiind locul in care, pe langa numeroase prezentari ale designerilor bucuresteni, s-au desfasurat si toate cele 3 editii al celui mai cunoscut targ vintage, denumit V4Vintage.

 

Cafeneaua Cafepedia Romana se imparte in 3 zone, fiecare dintre cele 3 fiind deosebit de spatioasa. La parter este cafeneaua  clasica , continuata cu o frumoasa terasa.

Etajul 1 este un spatiu intim, amenajat special pentru evenimentele de afterwork  care au loc in Cafepedia. Afterwork inseamna tot ceea ce se intampla dupa munca. Principiul de la care s-a plecat a fost simplu: mai exista viata dupa munca? Evident ca raspunsul a fost pozitiv si astfel, s-a decis crearea unui spatiu in care sa se intample in permanenta ceva, un spatiu de socializare, de intalnire a celor care merita sa se bucure de sfarsitul unei zile de munca. Internet, prieteni, oameni de afceri, muzica buna, bufet, bautura de calitate, evenimente si nu numai, sunt ingredientele care ii fac pe clientii nostri sa fie fideli la ceea ce noi si nu numai, numim:  AFTERWORK

Mansarda cafenelei Cafepedia este spatiul unde pot fi organizate evenimente private gen: petreceri, conferinte de presa, cursuri, expozitii, etc. Este compartimentata in 4 incaperi intinzandu-se pe o suprafata de 150 mp si este dotata cu flipchart, proiector, internet wireless si sistem de sonorizare.

Ca elemente de decor specifice, se regasesc aceleasi candelabre elegante amplasate in aceleasi incaperi cu pereti albi si usi mari albe, scaune negre de lemn cu pernite confortabile rosii, canapele elegante aurii cu pernite stilate, fotolii mari comode rosii, masute mici, din loc in loc tapet maro-auriu cu modele chic si aceleasi scari de lemn specifice Bucurestiului de odinioara. Intregul decor sugereaza liniste, intimitate, spatiu primitor amenajat asemenea unei sufragerii de pe vremuri.

Share.

2 Comments

  1. Barman cu peste 5 ani experienta in tara si in strainatate , caut loc de munca
    Tel 0735330432

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.