Bruxelles – Prietenos si fara fitze

0

Ferit de ochii lumii dar avertizat de ani de zile printr-un outdoor agresiv, Bruxelles face parte din categoria restaurantelor prietenoase, fara fitze, cu servire atenta si mancare buna. Decorurile aduc spre pub, predominante fiind lemnul si tablourile cu grafica sau fotografie veche.
Mancarea este foarte bine pregatita, Fileul de shalau "Rennaissance" gratinat cu smantana, cognac, spanac, coriandru si parmezan fiind extraordinar de gustos, mai ales ca a fost insotit de doi superbi cartofi la cuptor pregatiti cu unt si ceva ierburi.
Desertul, adica Mar copt "Grand-Mere" cu miere, dulceata si nuci a fost deosebit, poate putin prea dulce pentru gustul meu, dar oricum peste medie ca valoare.
Am avut senzatia ca unul dintre personajele ce se plimbau in permanenta prin restaurant era patronul, fiindca prea avea un aer scrutator si atent la tot ce se intampla. Astea-s restaurantele care-mi plac. Adica cele in care patronul simte clientul, il intereseaza, ii pasa de ce se intampla. Fiindca pe langa bani, afacerea tip restaurant se leaga de cumva de onoare si bun simtz. Si daca nu ai habar de ce se intampla pe domeniul tau… numai bine nu poate sa iasa.
Preturile sunt medii spre mici, prea-binemeritate prin prisma calitatii.
Recomandat.

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.