Blake Lively Style by Chanel

0

Chanel imbratiseaza de anul acesta Blake Lively Style. Actrita din serialul “Gossip Girl”, care deja are o pereche de pantofi Louboutin cu numele ei, devenind noua imagine Chanel pentru linia de genti Mademoiselle.
 

Blake Lively Style  va putea fi admirat pe marile ecrane din Romania incepand din luna iunie,  in filmul de actiune “Green Lantern”, alaturi de Ryan Reynolds si Peter Sarsgaard.
 

Fotografiile pentru noua campanie Chanel au fost realizate de insusi Karl Lagerfeld, la sediul central (devenit istoric) al casei Chanel, din Rue Cambon, Paris. Despre sedinta foto, gurul modei spune ca nu a intampinat nici o dificultate, intrucat s-a lucrat usor cu fashionista din "Gossip Girl". "A fost o munca usoara pentru ca toata lumea s-a indragostit de ea", a explicat Karl.
 

Actrita a declarat ca a fost mereu o fana a creatiilor Chanel pentru ca "nu se demodeaza niciodata": "sunt atemporare, chic, gratioase, inteligente, iconice si de referinta". Campania pentru care a pozat Blake Lively va fi lansata anul acesta, in luna aprilie, in revistele de moda.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.