BCR Open Romania 2010 by Vodafone

0

Vodafone Romania sponsorizeaza cea de-a cincisprezecea editie a turneului BCR Open Romania 2010, care are loc in perioada 18 – 26 septembrie 2010, la Arenele BNR din Bucuresti. In cadrul acestui turneu, Vodafone organizeaza Women’s Day, o zi dedicata special femeilor pasionate de tenis.

Vodafone Romania are placerea sa prezinte, pentru al zecelea an consecutiv, cel mai important eveniment de tenis care se desfasoara anual in Romania. La aceasta editie a turneului ce face parte din circuitul ATP, suntem bucurosi sa organizam Women’s Day, zi in care femeile au acces gratuit la eveniment si pot castiga numeroase premii, pe langa deja traditionalul Turneu al Jurnalistilor”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

In data de 24 septembrie, in cadrul BCR Open Romania 2010 –  Women’s Day, Vodafone Romania ofera 1.000 de bilete gratuite la turneu si multe alte surprize femeilor pasionate de tenis. De asemenea, in perioada competitiei, Vodafone Romania va organiza Turneul Jurnalistilor, cu participarea deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.