10 Comments

 1. Gabriela Nenciu on

  Buna ziua. Ma intereseaza costul unui bilet DUS cu toate taxele incluse BUCURESTI – MUNCHEN in perioada 25-26-27 mai 2006 , cu cat timp inainte se pot face rezervari, daca plata se face in valuta sau in lei, de la ce agentie se pot ridica biletele (si un numa de telefon) si orarul curselor. Pentru un elev de 16 ani aveti alte tarife? Va multumesc si va doresc sarbatori fericite! PASTE FERICIT!

 2. blidaru roxana on

  M-ar interesa costul unui bilet dus intors cu toate taxele incluse pe ruta Iasi-LAS PALMAS DE GRAND CANARIA in jurul datei de 5 aug,cu sosire aprox.30 aug.
  Va multumesc

 3. Alexandru on

  As dori costul unui bilet la firma dumneavoastra, ruta Bucuresti-Bologna dus si intors, in perioada 01.07.2006-15.09.2006.
  Va rog sa imi transmiteti si oferte speciale daca exista.

 4. Catalina on

  Recomand cu caldura liniile aeriene austriece. Cu siguranta nu sunt cele mai ieftine dar sa stiti ca-si merita diferenta de pret.
  Am calatorit cu mai multe companii aeriene (nu le dau numele ptr ca nu vreau sa le fac rau) dar de la distanta austriecii sunt cei mai buni si au cele mai bune zboruri trans-oceanice Ma bucur ca exist acest site pentru ai felicita, i merita din plin felicitarile.

 5. Bogdan Tocut on

  Buna ziua, as dori sa-mi spuneti daca e posibil cat costa un bilet de avion VIENNA-BUCURESTI
  IN DATA DE 20.08.2006 PT. O PERSOANA.
  Multumesc

 6. Morariu Florina on

  Ma intereseaza costul unui bilet dus-intors Bucuresti-Amsterdam. Perioada 29-31 August 2006 si daca acordati reduceri pentru studenti.Multumesc.

 7. BARSAN ANDREEA on

  Buna ziua,

  Va rog frumos sa-mi spuneti cat costa un bilet dus intors Bucuresti – Madrid cu escala si fara escala, cu toate taxele incluse incepand cu 1 septembrie.
  Va multumesc,
  Andreea Barsan

 8. iONESCU DANIELA on

  Buna ziua,
  Va tog sa-mi spuneti daca operati bilete Buc- Madrid-Buc. si daca pot rezerva la dvs. un bilet cu aceasta destinatiepentru data: 18 febr. intoarcere pe 28 febr.; m-ar interesa si costul niletului, in situatia in care l-as cumpara luni, 8 ian.
  Va multumesc,
  Dana Ionescu

 9. ROMAN DANIEL on

  BUNA ZUA VA ROG SA MI SPUNETI SI MIE CIT COSTA UN BILET DUS INTORS BUCURESTI-CIPRU

 10. Rusu Simona Diana on

  Buna ziua
  Incerc de ceva timp sa mi schimb data de pe biletul de avion si sunt pasata dintr o parte in alta. Am trimis un mail la Austrian Airlines , mi au spus ca daca am cumparat biletul printr o agentie s-a i au legatura cu agentia. Am luat legatura cu agentia cei de acolo mi- au zis ca ei nu pot face nici o modificare.
  va rog sa mi spuneti si mie ce ar trebui sa fac ca s a mi se modifice data de pe biletul de avion. Multumesc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.