Asil Horse Farm

25
Ciofliceni, langa Cantonul Padurarului
Asil Horse Farm
Snagov - Romania
Daniela Stanica - manager Asil Horse Farm
Tel.0723.273.927
Gheorghe Niculescu - manager ASIL Horse Club
Tel.0722.210.307
www.asilhorse.ro

Share.

25 Comments

 1. nataliaioana on

  care este pretul unei sedinte?cat dureaza o sedinta?este necesara o anumita vestimentatie?

 2. Am o colega nemtoaica care este pasionata de echitatie si asta face ea in Germania, cum pot gasi un concurs de echitatie in Romania, un program ceva in perioada 8-15 sept cand va veni ea in Romania??

 3. cristiana on

  as dori sa-mi oferiti mai multe informati va rog pe mail (cam ce preturi sunt,echipament>?)

 4. albu marius on

  as vrea sa stiu ce tarife practicati pt o ora de calarie…in care sa intre siechipamentul

 5. M-ar interesa si pe mine care este pretul unei sedinte, durata sedintei si orarul.Antrenamentele pentru sarituri sunt mai scumpe?
  De asemenea m-ar mai interesa daca la dvs. se pot achizitiona echipamente si cam care ar fi preturile.
  Sunt pasionata de echitatie si mi-ar place sa vizitez si alte cluburi nu numai cel la care ma duc in prezent.
  Va rog daca se poate sa-mi dati raspunsurile pe mail.

 6. as dori sa stiu pretul unei sedinte ku instructor, dak aveti harnasamente de vanzare, si dak organizati concursuri cand si cum.va multumesc anticipat

 7. buna,

  asi dori sa-mi comunicati care este pretul unei sedinte ? si mai multe informatii( despre echipament , durata unei sedinte )

  Multumesc!

 8. Buna seara… sunt o admiratoare a acestor animale as dorii sa stiu programul de vizita si calarie la baza DV… preturi,iar daca se organizeaza cursuri pentru dresaj..as dorii sa ma inscriu…multumesc
  Caii pentru mine…”rezinta tot ce imi doresc ,acum si maine si de multa vreme”…cuvinte rostite de ADRIAN PINTEA

 9. Buna ziua, sunt interesata de lectiile de calarie pentru incepatori. Imi puteti spune pretul unei sedinte si cum imi pot face programare?

 10. VLAD OANA on

  buna ziua , ma intereseaza si pe mine sa practic aceste lectii de calarit pentru a ma relaxa si as vrea sa stiu mai multe detalii,cum ar fi programul, pretul unei sedinte,locul unde se afla clubul,daca este cumva o problema aflandu ma la prima ora de calarit,si alte informatii care mi ar fi de folos .Multumesc.

 11. nu uita cand esti in sa ,esti una cu calul .ai simti fiecare muschi ,ai simti respiratia ,cand oboseste,asta mi se pare ca sporeste atractia de a calari fost instructor de echitatie.

 12. Ma numesc bianca,am 12 ani si nu am mult timp decant caii sunt animalele mele preferate…as dori si eu sa practic niste sedinte…daca stiti mai multe despre aceste sedinte va rog contaclatima la byby_zuzulik

 13. nisto dan on

  buna ziua.as dori sa-mi spuneti cat ar costa o sedinta de calarie si cat dureaza precum si costul unui abonament,unde este locatia ,si daca se obtine vreun certificat,atestat in domeniu.va multumesc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.