Anul Iepurelui

0

Anul 2011 coincide, in zodiacul chinezesc cu anul iepurelui, o perioada de liniste, rabdare si reusita.
In astrologia asiatica, anul iepurelui de metal (sau al pisicii de metal) este cel de-al douazecisioptulea an din ciclul de 60 de ani al astrologiei chinezesti , numele acestuia in traducere literala fiind “iepurele pandind / itindu-se la iesirea din vizuina”. O astfel de atitudine a iepurelui poate fi interpretata drept ambigua , ea caracterizand o stare de liniste aparenta , de calm, dar si de incordare.

Anul iepurelui ii va aduce cu picioarele pe pamant pe cei visatori si ii va linisti pe cei impulsivi. Potrivit mitologiei chineze cei cumpatati si rabdatori isi vor duce la bun sfarsit tot ce isi propun pentru 2011. Persoanele nascute sub acest semn astral sunt calme, hotarate si rareori intra in panica. Duc o viata linistita si iau mai mereu cele mai bune decizii.

"Va exista mai multa liniste, dar nu vor fi eliminate complet conflictele si razboaiele cu care se confrunta omenirea, desi se vor inregistra progrese in tehnologie si comunicatii", spune prezicatorul Chen Tsung-ming, de la Templul Longshan din Taipei, despre anul iepurelui de metal, ce va incepe pe 3 februarie.

Vezi previziunile pentru horoscop chinezesc 2011, pe Goingout.ro.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.