3 utilitati pe care le are o masina de inchiriat in Bucuresti

0

Bucurestiul este orasul in care fiecare cetatean are masina proprie… sau aproape fiecare cetatean. Mai sunt si curajosi care circula cu tramvaiul, cu metroul sau chiar cu bicicleta. Nu este necesara achizitia unei masini, insa, pentru bucuria unui confort total in trafic. Cei care nu doresc sa cheltuiasca mii sau zeci de mii de euro pe un automobil, insa au placerea si nevoia de a conduce, se pot orienta spre masini de inchiriat Bucuresti. Solutia este una moderna si interesanta, iar oamenii moderni sunt din ce in ce mai interesati de ea.

De ce este un serviciu de inchirieri masini Bucuresti din ce in ce mai cautat?

Expertii de la expert-inchirieriauto.ro considera ca oamenii isi schimba perceptiile asupra proprietatilor. Nu mai doresc atat de mult sa fie proprietari de imobile sau de automobile, optand mai degraba pentru solutia chiriei.

Exista mai multe centre de inchirieri auto Bucuresti ieftine care ofera o multime de avantaje:

  • Nu au costuri mari. Chiria pe o luna poate sa fie de 150-200 de euro. Pentru achizitia unei masini noi, cum sunt cele din centrele de inchirieri, trebuie cheltuiti cel putin 10 000 de euro.
  • Nu duc la stres. Bucurestenii care au masina sunt supusi la stres, generat de lipsa locurilor de parcare, de gropi, reparatii, asigurari si asa mai departe.
  • Ofera flexibilitate. In fiecare luna se poate conduce alta masina, iar pasionatii de condus se bucura extrem de mult datorita acestui lucru.

Care sunt principalele utilizari ale unei masini de inchiriat in Bucuresti?

1) Este un inlocuitor excelent pentru masina care tocmai s-a stricat. Cei care au probleme cu automobilul si sunt nevoiti sa il lase in service pot apela la servicii de inchirieri pentru inlocuire, asta daca service-ul nu are o solutie de backup.

2) Este o varianta pentru nevoile atipice. Chiar si cei care au masini pot avea nevoie de un automobil de inchiriat. Spre exemplu, daca isi doresc sa plece in vacanta cu toata familia, care are 7 persoane, nu 5.

3) Este o solutie ideala pentru masinile de test. Cei ce doresc sa isi cumpere o masina prefera sa o testeze. Din pacate, reprezentantele auto sau persoanele fizice care vand masini nu permit test de cateva saptamani sau chiar luni. Centrele de inchirieri auto permit acest lucru.

Ce trebuie avut in vedere la inchirierea unei masini in Bucuresti?

Sunt cateva lucruri care conteaza:

  • Costul final al inchirierii;
  • Marimea masinii. Daca este pentru oras trebuie sa fie cat mai mica;
  • Contractul semnat cu firma de inchirieri. Este bine sa fie citit cu cea mai mare atentie.
  • Consumul automobilului. De foarte multe ori este un aspect care este neglijat, insa este extrem de important pentru costul la perioada de inchiriere. Daca se doreste o utilizare intensa a automobilului, este bine sa se caute o solutie cu consum mic.
  • Asigurarea. Evident, conteaza si asigurarea, pentru a exista o acoperire serioasa in cazul unor evenimente neplacute.
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.