Vogue Beauty Salon

5
Bd. Camil Ressu, nr. 41 (zona Matei Ambrozie)
Telefon: 0735.064.613

Vogue Beauty Salon ofera servicii profesionale de ingrijire cosmetica, masaj de intretinere si relaxare, coafura si constructie de unghii false.

Vogue Beauty Salon 

 

Salonul Vogue Beauty este situat in Complexul Matei Ambrozie, unde functioneaza de 4 ani cu acelasi personal selectat dintre stilistii cu experienta si pregatire profesionala realizata la firme de cosmetica renumite, precum Wella Romania, Londa, Revlon si Keune.  

Vogue Beauty Salon ofera servicii de masaj de relaxare si drenaj limfatic, realizat cu ser de ciocolata, alge si parafina, produse menite sa catifeleze pielea si sa-i confere o elasticitate si un aspect tanar. In salonul de cosmetica clientelor li se ofera masti preparate la alegere din fructe naturale si uleiuri ecologice sau  geluri de detoxifiere pe baza de argila, pentru diverse tipuri de ten.

Vogue Beauty Salon este renumit pentru unghiile false – constructie din gel – fata de care feed-back-ul primit din partea clientelor a fost intotdeauna pozitiv.

 

/

 

Share.

5 Comments

  1. Daniela Chisinau on

    Sint make up artist si vreau sa lucrez in salonul dvstra.Daca e posibil rog sa ma contactatzi pe email

  2. ianda alexandra on

    buna seara am si eu o mare rugaminte .dvs aveti noua metode de bronzare cu pistolul ?multumesc anticipat .o seara placuta

  3. Preda Denisa on

    buna am si eu o intrebare se mai fac cumva angajari pentru postul de hair stylist?

Leave A Reply