VEDA Lounge

0
45, Octav Cocarascu street, Sector 1
Reservations: 0721.065.402
www.vedalounge.ro

VEDA Lounge
Foarte dragutza shmecheria asta, cu foarte bine echilibrate accente orientale, selectie de ceaiuri foarte bine facuta si niste fresh-cocktail-uri inspirate. Tiramisu excelent si el.

Gasit intamplator prin surfinguri aleatoare pe net, Veda mi-a facut cumva cu cel de-al treilea ochi si-ntr-o duminica pe inserat am parcat langa intrarea lounge-ului.
Exteriorul nu e spectaculos, firma aratand intentionat invechita, cu aspect de vopsea plouata si scursa. Din pacate, privita in trecere, are chiar un aer neingrijit.
Dar dupa ce intri, alta lume se deschide privirii: totul e dominat de nuantze rosu-stacojiu, cu perne si pernutze, lumanari, parfum de betisoare indiene si decoratiuni la fel de hinduse.
Evident, locul nu va fi agreeat de persoanele ce-si fac veacul in cafenelele de fitze din zona Dorobanti, nu fiindca aici n-ar fi totul curat si elegant, ci fiindca lounge-ul e organizat pe structura de separeuri intime, asa ca nu prea te vad vecinii.
Relaxat, meditativ chiar, Veda te face sa te simti aproape de linistea orientului. Muzica e dominata de sincretisme, majoritatea fiind chill cu influente orient.
Fresh-cocktail-urile si ceaiurile sunt punctul de rezistentza la Veda, Banana Apple Booster(banana, suc de mere, ghimbir, scortisoara) fiind dragoste la prima gustare. Ceaiul Yoga Chai cu cardamom si piperuri a fost cel putin afrodisiac iar Tiramisu… ar putea strica orice joc erotic, fiindca e atat de bun incat ti-ai lua gandul de la partener si te-ai concentra pe prajitura. Fruit Kefir e si el demn de mentionat. Servirea este foarte atenta si cel putin dragutza; de fiecare data poti sa te indragostesti de bunul simtz al fetelor frumoase ce fac oficiile.
Preturile sunt si ele relaxate ca atmosfera.
Ah, cat pe-aci sa uit: am vazut si narghilele!

Singura chestie deranjanta a fost un tablou cu o scena corrida. Violenta extrema si lasha a acestui obicei spaniol nu prea avea ce cauta intr-un lounge atat de "impacat" ca VEDA Lounge… Mai ales cand pe website spui: "Veda Lounge will donate 2% of its income to animal protection societies and humanitarian causes because of our belief in giving."…

Una peste alta este un loc in care viata incepe sa curga placut si tihnit, recomandat tuturor, mai putin mitocanilor.

Share.

Leave A Reply