Usi pliante

0
ITALBOX IMPORT EXPORT SRL
Sos. Alexandriei 55 Bragadiru, Jud Ilfov
tel mobil: +40 726 255120
fax:+40 21 4200584
Email: office@italbox.ro
Program de functionare:
Luni-Vineri: 8.30-17.30
Sambata-Duminica: Inchis
www.usipliante.ro

Usile pliante sunt o alternativa moderna si practica la usile traditionale

Spatiul a devenit din ce in ce mai pretios, astfel ca proprietarii de case se indreapta tot mai mult catre acest tip de usi. Usile pliante au o deschidere foarte mare si datorita faptului ca se pliaza economisesc foarte mult spatiu. De asemenea, un alt avantaj pe care il ofera este faptul ca ofera mai multe variante de acces, ele putand fi deschise partial sau total, in functie de ceea ce isi doreste fiecare. Producatorii ofera o gama variata de usi pliante, care sa se potriveasca oricarui stil.

Usile pliante sunt o alternativa moderna si practica la usile traditionale

Spatiul a devenit din ce in ce mai pretios, astfel ca proprietarii de case se indreapta tot mai mult catre acest tip de usi. Usile pliante au o deschidere foarte mare si datorita faptului ca se pliaza economisesc foarte mult spatiu. De asemenea, un alt avantaj pe care il ofera este faptul ca ofera mai multe variante de acces, ele putand fi deschise partial sau total, in functie de ceea ce isi doreste fiecare. Producatorii ofera o gama variata de usi pliante, care sa se potriveasca oricarui stil. Acestea pot fi comandata intr-o diversitate de culori, pentru a se putea potrivi cu orice camera – de la culori care imita culoarea naturala a lemnului pana la culori mai tari (negru, rosu, etc).  Cumparatorii pot alege de asemenea intre usi pliante din diverse materiale, cele mai populare fiind cele din PVC, lemn sau aluminiu. Exista usi pliante pentru birouri, dar si pentru apartamente sau pentru case, care sa faca legatura intre interiorul casei si gradina. Usile pliante de exterior sunt de obicei facute din materiale mai durabile, care sa reziste conditiilor vitrege de afara.

Usi pliante – solutia practica pentru locuinta dumneavoastra

Usile pliante au devenit din ce in ce mai cautate in ultima vreme de catre proprietarii de locuinte. Foarte utile in cazul caselor mai mici, acestea reusesc cu succes sa separe camerele intr-un mod eficient. Practice, dar si moderne si sofisticate in acelasi timp, usile pliante va ofera mai mult spatiu si o compartimentare eficienta, integrandu-se insa cu stilul existent al locuintei dumneavoastra.

Usi pliante versus usi traditionale

Proprietarii care doresc sa isi renoveze locuinta sau se muta intr-o casa noua vor fi pusi in situatia de a alege intre o usa clasica si o usa plianta. Varianta din urma este si cea mai buna si mai eficienta. Usile pliante optimizeaza spatiul oricarei locuinte. In plus, sunt si foarte usor de intretinut. Costurile sunt si ele considerabil mai mici decat in cazul usilor traditionale. De asemenea, timpul de executie si cel de instalare sunt reduse. Este recomandat sa apelati la o echipa de profesionisti pentru montarea acestora pentru a evita pierderea timpului, dar si aparitia unor probleme pe viitor.

 

Gama variata de usi pliante

Fiind un mediu competitiv, cumparatorii au de unde alege. Producatorii va pun la dispozitie o gama variata de usi pliante, fabricate din diverse materiale (lemn, PVC, aluminiu, etc), dar si intr-o multitudine de culori.

Usi pliante cu oglinda

In prezent ultima tendinta este ca proprietarii sa isi infrumuseteze locuintele cu ajutorul usilor pliante cu oglinzi.  Oglinda este acel accesoriu indispensabil oricarei locuinte, care va ofera senzatia unui spatiu mai mare. Proprietarii de locuinte pot monta usi pliante cu oglinzi in holuri, dormitoare, in sufragerie sau chiar si in baie.

Share.

Leave A Reply