Top 4 electrocasnice incorporabile pentru bucatariile bucurestenilor

0

Exista numeroase beneficii pe care le puteti obtine de la o bucatarie inteligent proiectata, utilata cu electrocasnice incorporabile care se integreaza perfect in dulapurile comandate. Eficientizarea spatiului reprezinta o adevarata problema intr-un apartament mic dintr-un bloc din Bucuresti. Asa cum stiti, bucataria este inima casei, locul in care se intilnesc toti membrii familiei, cel putin in momentele cheie ale zilei. Astfel, un pic de timp petrecut in renovarea acesteia poate aduce beneficii considerabile pe termen lung, care se vor reflecta in confortul fiecaruia dintre noi.

Asadar, daca tocmai ce v-ati cumparat un apartament nou in Bucuresti sau sunteti in plin proces de redecorare, alegerea echipamentelor electrocasnice incorporabile va poate aduce o bucatarie eleganta, spatioasa si 100% functionala.

 

Care sunt cele 4 incorporabile pentru bucatarie pe care trebuie sa le notati pe lista? Cititi mai departe pentru a afla preferintele bucurestenilor care si-au utilat inteligent bucatariile de dimensiuni reduse.

 

Masina de spalat incorporabila pentru un design elegant si minimalist

Daca doriti ca masina de spalat incorporabila sa se incadreze fara probleme in mobilierul de bucatarie, atunci este o idee buna sa o alegeti inca din timpul procesului de proiectare a mobilierului, astfel incit sa se integreze cit mai bine in constructia pieselor alese. Pentru bugetele limitate, Andrei din Bucuresti ne recomanda modelul Electrolux EWX147410W, care poseda 1400 de rotatii pe minut si are o capacitate de 7 kilograme.

O caracteristica individuala a acestei masini incorporabile de spalat rufe este functia Time Manager brevetata de Electrolux, care va ofera posibilitatea de a personaliza ciclul de spalare in functie de haine. Aditional, aceasta masina de spalat incorporabila prezinta uscator si nu mai putin de 14 programe de spalare, dintre care se remarca programul special pentru piese confectionate din lina.

Ca un contracandidat la cea mai buna masina de spalat incorporabila se pozitioneaza modelul de la Bosch, respectiv WIW28540EU, clasa A++. Tehnologiile care influenteaza pretul ridicat al acestei masini incorporabile pentru spalat rufe sunt – ActiveWater Plus, care reduce automat consumul de apa, Design Antivibration, care reduce vibratiile emanate in jur si EcoSilence Drive, tehnologia care o transforma intr-una dintre cele mai silentioase masini de spalat incorporabile de pe piata.

Hota incoporabila pentru apartamentele open space

Un numar tot mai mare de apartamente din Bucuresti urmeaza tiparul open – space, aspect care poate produce neplaceri din perspectiva mirosurilor emanate in decursul gatitului. Pentru a nu permite propagarea fumului si a mirosurilor preparatelor gatite pe plita, bucurestenii apeleaza tot mai des la o hota incorporabila performanta, cu putere mare de absorbtie. Conform studiului intreprins de redactia topincorporabile.ro, printre modelele preferate de locuitorii capitalei se numara hota incorporabila decorativa Bosch DWW06W460 cu putere de absorbtie de 390 mc/h, finisata cu o nuanta eleganta de negru, ce se preteaza apartamentelor tip studio.

Nici modelele de hote incorporabile telescopice nu ramin in afara preferintelor bucurestenilor, cel mai popular fiind DKF 2600 M de la Gorenje, model care atrage prin cerintele minime de intretinere si prin iluminatul cu becuri moderne cu halogen.

Cuptor incoporabil pentru bucatariile cu insula

Bucurestenii entuziasti in privinta gatitului vor aprecia un cuptor incorporabil performant pentru ca il pot pozitiona mai sus in ansamblul unui corp masiv de mobilier, astfel incit se chinuie mult mai putin in momentul in care manevreaza diverse vase fragile proaspat scoase din cuptor. Fiind pozitionat la nivelul miinilor, acesta ofera un plus de confort si de mobilitate. Pentru bucatariile insulare, distanta de la cuptor pina la zona de servire este una foarte mica.

Doua recomandari preluate din rindul bucurestenilor schiteaza si cel mai mare avantaj al unui cuptor electric incorporabil – versatilitatea bugetului alocat achizitiei sale. Pe de-o parte, exista modele foarte accesibile, asa cum este Hansa BOES64463, care cistiga la capitolul ventilatie si la faptul ca poate fi utilizat atit ca grill, cit si ca rotisor. La polul opus, bucurestenii cu un buget mai amplu se pot orienta catre modele mult mai performante de cuptoare incorporabile precum Bosch HBG6764S1, ce se evidentiaza prin functia de autocuratare pirolitica si prin canalizarea inteligenta a caldurii, posibila prin tehnologia Hotair Eco. Acest cuptor incorporabil impresioneaza prin cele 13 functii de gatit, fiind destinat familiilor din capitala in care se gateste mult si diversificat.

Plita incoporabila pentru o bucatarie curata si aerisita

Designul unei plite incorporabile reuseste sa minimizeze numarul zonelor greu accesibile, unde se pot acumula cantitati mari de murdarie si praf, transformind mediul de gatit intr-un spatiu mult mai usor de igienizat.

Modelele de plite incorporabile pentru bucatarie sunt extrem de diversificate, de la cele cu inductie pe toata suprafata precum Electrolux EHH4654HFK, cu patru zone de gatit si timer electronic, ideala pentru o bucatarie minimalista de mici dimensiuni, dar si modele avangardiste mai accesibile, asa cum este LDK YD640VE40K cu patru arzatoare. Desi nu este un brand foarte sonor, acesta capata increderea bucurestenilor prin garantia extinsa la 3 ani si prin inovatia la nivelul designului. Pe linga nuanta rosu aprins pe care o abordeaza, aceasta plita prezinta un arzator special pentru Wok.

Share.

Leave A Reply