Tombole cu premii la Targul International de Turism Holiday Market

0

In cea de-a doua zi a Targului International de Turism Holiday Market s-au regasit oferte variate ale firmelor expozante, cat si o multitudine de concursuri si tombole cu premii atractive pentru vizitatori.

La capitolul tombole, agentii de turism pot castiga, pe baza cartilor de vizita depuse in urna de la standul Virgin Tours, o vacanta in Halkidiki si una in Paralia Katerini oferite de agentie.

Pentru toti vizitatorii Targului, Meli Tours organizeaza o tombola la care acestia pot
castiga un sejur de 7 nopti pentru 2 persoane, in Halkidiki, in luna mai, la un hotel de 4 stele.

O alta tombola este organizata de Neotur care ofera castigatorilor o excursie
pentru 2 persoane in Insula Corfu
, in sezonul estival. Extragerea are loc duminica, 20 martie 2011, la ora 16.

De asemenea, vizitatorii au sansa de a participa la tombola organizata de Accent Travel care ofera ca premiu I un sejur de 3 nopti in Mamaia.

Tombola Universal Turism are ca premii o excursie all inclusive in Antalya (premiul I), o excursie in Kusadasi (premiul al II-lea) si o excursie in Bulgaria (premiul al III-lea).
 

Pe langa tombolele organizate in cadrul Targului Holiday Market, agentiile de turism acorda sansa de a castiga premii prin intermediul concursurilor de pe Facebook. Rina Vista desemneaza saptamanal cate un castigator al unui week-end pentru 2 persoane la munte. Tot un concurs pe Facebook organizeaza si Albena, care ofera ca premii o saptamana la Albena in sezonul estival, un week-end de Paste si un week-end SPA intr-o perioada la alegere.
 

Daca doriti sa luati parte la demonstratii de mestesuguri, sa vedeti cavaleri,
konrazi, strajeri ai cetatilor medievale si nu numai, va asteptam la Targul International de Turism Holiday Market si in zilele de sambata pana la ora 19 si duminica pana la ora 17.

 

Share.

Leave A Reply