TEMPLE

6
Splaiul Independentei
0721 819 085

INCHIS!!! TEMPLE-bar in flacari, barmanite in flacari care fac spectacol intr-un club elegant, cu preturi pe masura.dupa 22.00, pana la ultimul client

TEMPLE-bar in flacari, barmanite in flacari care fac spectacol intr-un club elegant, cu preturi pe masura. dupa 22.00, pana la ultimul client

Share.

6 Comments

  1. Super tare clubul,atmosfera incendiara,dj Juan un dj foarte tare,barmanite pe masura…..dar are un mic bug.Din cand in cand se strecoara destula lume dintr-o clasa sociala pe care nu vreau sa o comentez,oricum ceva din provincie sau de prin marginea capitelei,intelegeti voi.Poate ar tebui putin lucrat la alegerea clientilor.

  2. De acord.Si io cand vad gospodarii imi vine sa ii trimit in regie.Oricum s-a lucrat la asta si cel putin de acum incolo nu se va mai permite accesul in adidasi.

  3. bai…JE! da ce-are ma sa vii in club in adidasi? nu d-aia e club sa te simti bine,in largu tau? banuiesc ca tu mergi in cluburi la 4 ace,k la nunta :))

  4. maneauaeviatamea on

    hai ca o ardeti ca beckham…nu mai poate oricine sa bea langa voi ca va simtiti prost,este?daca omu’ mai amarat un pic decat voi a luat salariul si vrea sa isi scoata femeia la temple ce treaba aveti voi?cu ce va deranjeaza?pui de hitler complexati si frustrati ce sunteti!

  5. Bine zice maneauaeviatamea… Mane, esti Mare! Ai dreaq frustrati cretini si imbecili… Vedeti ca sunt placi de par la reducere…

  6. bai nene..io inteleg ca n’aveti mai mult de liceu facut….si ca vi se pare ok sa veniti in club in pantofi sport…(ca daca nu stiati, adidas e brand, nu un anumit tip de incaltaminte)…cum spuneam…in mod cert, adidasi si bluze roz cu aripi arginti pe ele nu’s recomandate intr-un club cu oameni de bun-simt..mai ales ca vin insotite de un caracter de cacao..asta e marea problema..caracterul celor care vin in adidasi in club…!!(denota ferentexas, patelimon sau piata obor…si nu vrei oameni din astia in club..io unu nu vreau…pt ca in club vreau sa ma duc sa ma distrez….nu sa stau sa smardoiesc cocalari care nu se pot abtine sa baleasca la prietena mea…si manati de bautura..sa vrea sa fie macho..!! intelegeti voi…, sau am scris mult prea complex pt capsoarele voastre..??)

Leave A Reply