Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites WebluckAcasa  Diverse   Top 4 electrocasnice incorporabile pentru bucatariile bucurestenilor
Top 4 electrocasnice incorporabile pentru bucatariile bucurestenilor
 
Postat la: 11.10.2017  
Rating 5
 
 

Există numeroase beneficii pe care le puteți obține de la o bucătărie inteligent proiectată, utilată cu electrocasnice incorporabile care se integrează perfect în dulapurile comandate. Eficientizarea spațiului reprezintă o adevarată problemă într-un apartament mic dintr-un bloc din București. Așa cum știți, bucătăria este inima casei, locul în care se întâlnesc toți membrii familiei, cel puțin în momentele cheie ale zilei. Astfel, un pic de timp petrecut în renovarea acesteia poate aduce beneficii considerabile pe termen lung, care se vor reflecta în confortul fiecăruia dintre noi.

Așadar, dacă tocmai ce v-ați cumpărat un apartament nou în București sau sunteți în plin proces de redecorare, alegerea echipamentelor electrocasnice incorporabile va poate aduce o bucătărie elegantă, spațioasă și 100% funcțională.

 

Care sunt cele 4 incorporabile pentru bucătărie pe care trebuie să le notați pe listă? Citiți mai departe pentru a afla preferințele bucureștenilor care și-au utilat inteligent bucătăriile de dimensiuni reduse.

 

Mașina de spălat incorporabilă pentru un design elegant și minimalist

Dacă doriți ca
mașina de spălat incorporabilă să se încadreze fără probleme în mobilierul de bucătărie, atunci este o idee bună să o alegeți încă din timpul procesului de proiectare a mobilierului, astfel încât să se integreze cât mai bine in construcția pieselor alese. Pentru bugetele limitate, Andrei din București ne recomandă modelul Electrolux EWX147410W, care posedă 1400 de rotații pe minut și are o capacitate de 7 kilograme.

O caracteristică individuală a acestei
mașini incorporabile de spalat rufe este funcția Time Manager brevetată de Electrolux, care vă oferă posibilitatea de a personaliza ciclul de spălare în funcție de haine. Adițional, această mașină de spălat incorporabilă prezintă uscător si nu mai puțin de 14 programe de spălare, dintre care se remarcă programul special pentru piese confecționate din lână.

Ca un contracandidat la
cea mai bună mașină de spălat incorporabilă se poziționează modelul de la Bosch, respectiv WIW28540EU, clasa A++. Tehnologiile care influențează prețul ridicat al acestei mașini incorporabile pentru spălat rufe sunt – ActiveWater Plus, care reduce automat consumul de apă, Design Antivibration, care reduce vibrațiile emanate în jur și EcoSilence Drive, tehnologia care o transformă într-una dintre cele mai silențioase mașini de spălat incorporabile de pe piață.

Hotă
incoporabilă pentru apartamentele open space

Un număr tot mai mare de apartamente din București urmează tiparul open – space, aspect care poate produce neplăceri din perspectiva mirosurilor emanate în decursul gătitului. Pentru a nu permite propagarea fumului și a mirosurilor preparatelor gătite pe plită, bucureștenii apelează tot mai des la o hotă încorporabilă performantă, cu putere mare de absorbție. Conform studiului întreprins de redacția
topincorporabile.ro, printre modelele preferate de locuitorii capitalei se numără hota incorporabilă decorativă Bosch DWW06W460 cu putere de absorbție de 390 mc/h, finisată cu o nuanță elegantă de negru, ce se pretează apartamentelor tip studio.

Nici modelele de hote incorporabile telescopice nu rămân în afara preferințelor bucureștenilor, cel mai popular fiind
DKF 2600 M de la Gorenje, model care atrage prin cerințele minime de întreținere și prin iluminatul cu becuri moderne cu halogen.

Cuptor incoporabil pentru bucătăriile cu insulă

Bucureștenii entuziaști în privința gătitului vor aprecia
un cuptor incorporabil performant pentru că îl pot poziționa mai sus în ansamblul unui corp masiv de mobilier, astfel încât se chinuie mult mai puțin în momentul în care manevrează diverse vase fragile proaspăt scoase din cuptor. Fiind poziționat la nivelul mâinilor, acesta oferă un plus de confort și de mobilitate. Pentru bucătăriile insulare, distanța de la cuptor până la zona de servire este una foarte mică.

Două recomandări preluate din rândul bucureștenilor schițează și cel mai mare avantaj al unui
cuptor electric incorporabil – versatilitatea bugetului alocat achiziției sale. Pe de-o parte, există modele foarte accesibile, așa cum este Hansa BOES64463, care câstigă la capitolul ventilație și la faptul că poate fi utilizat atât ca grill, cât și ca rotisor. La polul opus, bucureștenii cu un buget mai amplu se pot orienta către modele mult mai performante de cuptoare incorporabile precum Bosch HBG6764S1, ce se evidențiază prin funcția de autocurățare pirolitică și prin canalizarea inteligentă a căldurii, posibilă prin tehnologia Hotair Eco. Acest cuptor incorporabil impresionează prin cele 13 funcții de gătit, fiind destinat familiilor din capitală în care se gătește mult și diversificat.

Plita incoporabilă pentru o bucătărie curată și aerisită

Designul unei plite incorporabile reusește să minimizeze numărul zonelor greu accesibile, unde se pot acumula cantități mari de murdărie și praf, transformând mediul de gătit într-un spațiu mult mai ușor de igienizat.

Modelele de plite incorporabile pentru bucătărie sunt extrem de diversificate, de la cele cu inducție pe toată suprafața precum Electrolux EHH4654HFK, cu patru zone de gătit și timer electronic, ideală pentru o bucătărie minimalistă de mici dimensiuni, dar și modele avangardiste mai accesibile, așa cum este LDK YD640VE40K cu patru arzătoare. Deși nu este un brand foarte sonor, acesta capătă încrederea bucureștenilor prin garanția extinsă la 3 ani si prin inovația la nivelul designului. Pe lângă nuanța roșu aprins pe care o abordează, această plită prezintă un arzător special pentru Wok.


Top 4 electrocasnice incorporabile pentru bucatariile bucurestenilor
Bucharest-Guide.ro
 
Galerie foto
 RSS
STIRI SI EVENIMENTE
Capodopere de Beethoven și Ceaikovski, in viziunea lui Christian Badea la Filarmonica „George Enescu“
Miercuri, 18 octombrie, și vineri, 20 octombrie 2017, de la ora 19.00...
Big Band-ul Radio, primul concert din noua stagiune la Sala Radio
 Big Band-ul Radio revine în concert la Sala Radio, la star...
O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții câștigătorul premiului elevilor la EXCELSIOR Teen-Fest 2017
Aseară s-a încheiat cea de-a treia ediție a Festivalului EXCEL...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Divort in ziua nuntii, in regia lui Cătălin Stelian
O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. ...
alte stiri | alte evenimente
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Restaurante Unguresti
Restaurante cu specific unguresc in Bucuresti
 
Restaurante Germane
Restaurant german (specific nemtesc) in Bucuresti
 
Restaurante Fusion
Restaurant Fusion in Bucuresti
 
Restaurante Frantuzesti
Restaurant cu specific Frantuzesc in Bucuresti
 
Restaurante Spaniole
Restaurant cu specific spaniol in Bucuresti - Romania
 
ULTIMELE COMENTARII
Primaria Sectorului 5
Bună ziua Iubiti credinciosi,... citeste tot
Club Revenge
vin la Revenge doar pentru atm... citeste tot
Fly Taxi
Buna as dori o informatie cat ... citeste tot
ABBATE
buna. eu ma tund la Abatte 13 ... citeste tot
Clinica Veterinara Armeneasca
am gasit un motan , este grav ... citeste tot
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017