.

Primele doua hoteluri Marriott deschise in Suedia

0

Grupul hotelier Marriott International a anuntat deschiderea primelor sale hoteluri in Suedia : Courtyard Stockholm Kungsholmen si Renaissance Malmo.
 

Amplasat in stilata capitala suedeza, Courtyard Stockholm Kungsholmen detine 278 de camere, fiind cel mai mare hotel Marriott din Europa la ora actuala. Ferestrele panoramice ale camerelor ofera o vedere de ansamblu asupra lacului Malaren si a parcului Ralambshovs. Hotelul are o arhitectura minimalista, moderna si functionala, in acelasi timp, oferindu-le oaspetilor 12 sali de conferinte pe o suprafata totala de 1.000 metri patrati.
 

La polul opus in ceea ce priveste arhitectura, se situeaza celalalt hotel Marriott: Renaissance Malmo. Cladirea in care se afla hotelul dateaza de la inceputul anilor 1800, iar lantul hotelier Marriott a pastrat specificul arhitectural si atmosfera acelor vremuri. Totusi interiorul este unul ultramodern : televizoare Lcd cu diagonala de 37", internet, camere luxos mobilate.
 

Sarbatorind 35 de ani de cand se afla in Europa, grupul hotelier Marriott International este reprezentat de 178 de hoteluri Marriott risipite pe tot continentul european.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.