Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites WebluckAcasa     Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
 
Postat la: 15.09.2017  
Rating 5
 
 

O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți, mai ales în momentul în care își dorește ca această să fie una de neuitat, lucru la care ne așteptăm fiecare dintre noi. Printre primele lucruri pe care le stabilim sunt data nunții, locația și persoanele care ne vor fi alături în ziua marelui eveniment. Dacă alegem ca petrecerea să se defășoare într-un oraș mare, precum capitala, atunci locația trebuie aleasă cu ceva timp înainte și rezervată pentru a nu avea dezamăgirea de a nu găsi disponibilitate în ziua dorită.

Restaurantul este foarte important, mai ales că acolo se va desfășura cea mai mare parte a evenimentului. Meniul, locația acestuia, personalul pe care îl vom avea la dispoziție, amenajarea și facilitățile oferite sunt aspecte pe care le luăm în considerare în momentul alegerii. Trebuie să corespundă întocmai cu dorințele noastre, astfel încât să nu fie necesar să facem anumite compromisuri. Fiecare dintre noi ne dorim ca toate să meargă foarte bine, iar efortul depus este pe măsură.

Atmosfera este cea mai importantă. Modul în care invitații s-au simțit la nuntă le va crea o stare de bine și își vor aminti cu drag peste ani de petrecerea la care au participat. Așa că trebuie să alegem.

Formație de nuntă sau DJ?

Dacă optăm pentru o nuntă modernă, fără prea multe tradiții, o alegere bună ar putea fi un DJ care să asigure muzica pe durata evenimentului, cu un playlist pe gustul tuturor. Însă, trebuie să știm că există un grad mult mai sporit de interacțiune cu publicul în cadrul formațiilor de nuntă decât în cazul unui DJ. Formația pentru nuntă Amatis București reușeste să se mențină în topul preferințelor pentru că mizează pe un program artistic personalizat, cu momente dedicate celebrării mirilor și cu momente de improvizație, în funcție de reacțiile primite din partea invitaților.

În general, nunțile au câte un moment aparte, mirii pregătind surprize pentru invitații lor cu intenția de a crea o atmosferă impresionantă. La o simplă căutare de formație nuntă București putem găsi numeroase oferte dacă optăm pentru un astfel de program. Multe cupluri preferă o formație de nuntă în detrimentul unui DJ, deoarece aceștia își doresc o flexibilitate din partea interpreților și, în plus, atmosfera creată de o astfel de formație este mai diferită și de impact, spre deosebire de programul susținut de un DJ.

Trebuie stabilit în prealabil bugetul acordat pentru toate aceste lucruri, atfel încât totul să fie bine organizat. Verificarea în detaliu a aspectelor cu privire la calitatea aparaturii formației alese sau a DJ-ului, flexibilitatea și capacitatea acestora de a se adapta cerințelor, atât ale mirilor cât și ale invitaților, durata programului și numărul persoanelor care vor asigura buna desfășurare a evenimentului – toate acestea sunt aspecte care vor cântări în stabilirea ofertei personalizate.

Programare la salon sau machiaj de acasă?

Programarea din timp la salonul de înfrumusețare este esențială. Cu toate ne dorim să arătăm memorabil, să ne punem în evidență atuurile și frumusețea, mai ales că este un moment unic din viața fiecărei femei. În funcție de salonul la care dorim să ne aranjăm, programările se pot face chiar și cu un an înainte.

Calitatea produselor folosite de către make-up artist trebuie să fie foarte bună, astfel încât machiajul să reziste întreaga noapte. Pensulele de machiaj, rujul pe care îl vom folosi sau paleta de culori trebuie testate înainte, așa că proba este obligatorie pentru a ne confirma așteptările și pentru a ne asigura de rezultatul bun din ziua nunții. Există persoane care își doresc să se aranjeze singure în ziua nunții sau pur și simplu au o meserie în acest domeniu, iar magazinul Acado pune la dispoziție tuturor mireselor produse de make-up și pensule de calitate pentru machiaj, astfel încât fiecare femeie să își regăsească preferințele în gama disponibilă online.

Rochie de mireasă pe comandă sau model standard?

Vestimentația aleasă are rolul de a marca importanța evenimentului, iar rochia de mireasă este aleasă cu grijjă cu ceva timp înainte, astfel încât aceasta să fie gata până la eveniment. Majoritatea mireselor aleg să-și creeze propria rochie din dorința de a fi unice și frumoase în ziua nunții. Acest lucru poate să difere în funcție de buget.

Rochiile de mireasă realizate la comandă sunt cu mult mai costisitoare în comparație cu una standard. Forma corpului, înălțimea, greutatea, stilul și preferințele pot face din găsirea rochiei ideale o adevărată provocare, de aceea viitoarele mirese pornesc la cumpărături cu câteva luni bune înainte de sosirea marelui eveniment.

Cu siguranță nu este o sarcină ușoară organizarea propriei nunți, însă cu puțin ajutor din partea celor dragi, ne vom aminti cu bucurie de fiecare moment prin care am trecut. Există și posibilitatea de a contracta un organizator de nuntă, însă această opțiune necesită un cost suplimentar, iar unele mirese își doresc să aibă un control deplin asupra modului în care evoluează lucrurile pentru propria nuntă.


Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
Bucharest-Guide.ro
 
 RSS
STIRI SI EVENIMENTE
Capodopere de Beethoven și Ceaikovski, in viziunea lui Christian Badea la Filarmonica „George Enescu“
Miercuri, 18 octombrie, și vineri, 20 octombrie 2017, de la ora 19.00...
Big Band-ul Radio, primul concert din noua stagiune la Sala Radio
 Big Band-ul Radio revine în concert la Sala Radio, la star...
O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții câștigătorul premiului elevilor la EXCELSIOR Teen-Fest 2017
Aseară s-a încheiat cea de-a treia ediție a Festivalului EXCEL...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Divort in ziua nuntii, in regia lui Cătălin Stelian
O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. ...
alte stiri | alte evenimente
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Zippo
151 Barbu Vacarescu Str.
021-231 5671
Otopeni International Airport
Tel/Fax: 021-204 1428
Baneasa International Airport
021-231 5672
www.rentauto.ro

 
MGF RENT A CAR-BUCURESTI ROMANIA
Ofera servicii inchirieri autoturisme si microbuze, inchirieri autotur...
 
Absolut Rent-a-Car
2 Aleea Trestiana Str.,
Tel. 021-330 42 55
Fax: 021-330 87 03
www.rentacar.com.ro
office@rentacar.com.ro
 
Holiday Autos Romania
25 Washington Str.
021-231 70 71
Fax: 021-231 70 72
 
Auto Rent Romania
Calea Vacaresti 340, sect. 4
Bucharest Romania
Tel: +40740031173
+40726633584
+40788766953
support@promotor-rent.ro
office@auto-rent.ro
 
ULTIMELE COMENTARII
Primaria Sectorului 5
Bună ziua Iubiti credinciosi,... citeste tot
Club Revenge
vin la Revenge doar pentru atm... citeste tot
Fly Taxi
Buna as dori o informatie cat ... citeste tot
ABBATE
buna. eu ma tund la Abatte 13 ... citeste tot
Clinica Veterinara Armeneasca
am gasit un motan , este grav ... citeste tot
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017