.

NoMasVello – Centru de fotoepilare la pret unic, in Bucuresti

0

In Europa exista, in prezent, peste 650 de centre de fotoepilare si fotorejuvenare NoMasVello. Primul centru de fotoepilare Nomasvello din Bucuresti, va avea lansarea oficiala in data de 18 iunie.

 

Fotoepilarea este indepartarea parului cu ajutorul luminii. Aceasta definitie include doua tehnici de epilare: cu lumina intens pulsata (ILP) si cu laser. Principala diferenta dintre cele doua metode este ca indepartarea parului cu lumina intens pulsata (IPL) este garantata pentru majoritatea tipurilor de piele si de culoare a parului, este ieftina si nu doare. In plus, la fel ca si la epilarea cu laser, ofera rezultate de lunga durata.

 

Echipamentul de fotoepilare NoMasVello integreaza o tehnologie de ultima generatie, care cuprinde si un sistem de racire produnda, minimizand astfel senzatia de caldura.

 

Fotorejuvenarea consta in aplicarea unor impulsuri de lumina intensa, care patrunde in piele fara a deteriora stratul de la suprafata. Prin lumina, se transmite caldura la nivelul pielii, reconstruindu-se microfibrele de la nivelul dermului si epidermului.

 

Centrul de fotoepilare si fotorejuvenare NoMasVello din Bucuresti este in sistem franciza si practica pretul unic de 30 euro/sedinta, indiferent de zona.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.