.

Concertul Hurts la Bucuresti este sold out

0

Biletele pentru primul concert HURTS la Bucuresti s-au epuizat, cu doua saptamani inainte de data la care este programat – 11 noiembrie. Concertul de la Bucuresti este unul dintre cele 3 reprezentatii pe care duo-ul britanic le  va sustine in aceasta regiune – celelalte doua concerte vor avea loc in Grecia pe 12 si 13 noiembrie.

Theo Hutchcraft si Adam Anderson  nu sunt la prima lor vizita in Romania – clipul primului lor single, “Better Than Love”, a fost filmat la Bucuresti. Asa cum declarau intr-un interviu, ideea clipului s-a nascut din dragostea lor pentru “balet, Romania si fetele din Romania”. Dupa “Better Than Love” au urmat alte hit-uri, difuzate si de radiourile din Romania: “Wonderful Life”, “Blood, Tears and Gold” si mai nou “Stay”. Primul lor album, “Happiness” a fost lansat si in Romania pe 18 septembrie.

Concertul HURTS este prezentat de Orange Romania
.
“Muzica si concertele – in special cele ale artistilor tineri si relevanti – sunt unul dintre modurile prin care dorim sa ne pastram aproape de publicul tanar. HURTS vor ajunge probabil in anii urmatori una dintre cele mai importante formatii din lume si ne-am dorit sa fim alaturi de ei inca de le primul concert in Romania. Speram sa-i revedem in Bucuresti  si in alte locuri din tara de multe ori intr-un viitor apropiat” – spune Dragos Huian, responsabilul cu evenimentele din cadrul Orange Romania.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.