Spectacolul Lord of the Dance se va intoarce in Bucuresti pe 13 aprilie

0

Lord of the Dance, celebrul show creat de Michael Flatley va reveni in Bucuresti, la Sala Palatului, pe 13 aprilie. Biletele sunt deja disponibile si costa intre 100 si 300 de lei. Show-ul, un mix de lumini, coregrafii, dans si muzica se numeste Dangerous Games. Denumirea ne lasa deja imaginatia sa intuiasca un spectacol in care niste artisti pun pe scena emotii puternice, ignorand legile fizicii si ale anatomiei umane.

Muzica acestui spectacol e creata de Gerard Fahy, compozitor care isi pune vizibil amprenta pe acest show care a debutat in 2014 la Palladium London, moment in care Michael Flatley sarbatorea doua decenii de cand a devenit un star international. Acesta a devenit cunoscut in Riverdance, inainte de a pune in scena spectacolul Lord of the Dance in 1996, la Point Theatre din Dublin.

Imediat dupa ce a fost pus in scena Dangerous Game, in urma cu aproximativ patru ani, show-ul a devenit faimos in intreaga lume. Turneul in care a plecat pentru a isi prezenta noua creatie a avut reprezentatii cu casa inchisa in multe tari din Europa si de peste Oceanul Atlantic. Putem aminti aici tari precum Germania, Canada sau Australia. Practic, Dancerous Game este un spectacol apreciat pe toate continentele. Aproape peste tot show-ul se desfasoara cu casele inchise.

Flatley a reusit sa isi implineasca un vis. Cu acest spectacol a ajuns sa debuteze pe Broadway, locul cel mai cunoscut si apreciat de pe planeta pentru musicaluri. De aici au plecat spectacole impresionante care au impresionat intreaga planeta. Unele dintre ele s-au transformat apoi in filme.

La ce ne putem astepta de la Lord of the Dance: Dangerous Game!? Ne putem astepta la o atmosfera incendiara creata de abilitatile dansatorilor, de efectele speciale, de decor, de muzica, de robotii dansatori, de acrobatii renumiti etc. Publicul va avea rolul lui in acest spectacol care probabil ca si data trecuta se va juca cu casa inchisa.

Share.

Leave A Reply