Pregatiri pentru sarbatorile de iarna – manichiura

0

Este luna noiembrie, dar primele semne ale pregatirilor pentru sarbatorile de iarna deja se observa – bilete la concerte de Craciun, decoratiuni stralucitoare in magazine, reduceri pentru manichiura de Craciun la saloane. Da, ati auzit bine, un lucru important in lista pregatirilor pentru sarbatorile de iarna este o manichiura perfecta pentru sarbatori, cel putin pentru femei. 

In perioada de sarbatori, saloanele de infrumusetare sunt arhipline. Pentru a incuraja doamnele sa inceapa pregatirile pentru sarbatori si a decongesiona aglomeratia din acea perioada, salonul Revival Spa & Beauty Salon ofera o reducere considerabila de 54% in luna noimebrie,  pentru unul din cele mai populare servicii in perioada sarbatorilor de iarna – manichiura cu aplicare de unghii false.

Femeile opteaza pentru acest tip de manichiura pentru ca aceasta rezista pana la trei luni si necesita intretinere la un interval de 20 de zile. De cele mai multe ori ele apeleaza la aceste servicii pentru evenimente speciale, manichiura decorativa fiind unul din cele mai importante elemente a unei tinute de seara perfecte.

Pentru detalii despre oferta de sarbatori de iarna a Revival Spa & Beauty Salon vizitati www.e-redus.ro.
 

Share.

Leave A Reply