Imperiul austro-ungar in mizerie

0

Minunea asta de cafenea a avut ghinionul de a fi testata de toata echipa de la Cream. Intr-o dupa amiaza in care nu mergea net-ul neam, am decis sa mergem toti cu alai la o cafenea. A iesti la zar fara prea multa discutie (pentru ca era in drum intr-un fel) Salzburg. Auzind numele te duci urgent cu gandul la fostul imperiu austro-ungar, la Mozart si la multe lucruri fine.
Intri in cafenea si parca te mai potoleshti: e obosita. Scaunele sunt mai mizerabile ca la metrou, tapiseria de culoare creme deschis neavand cum sa faca fatza unei perioade de nespalare care depasheste probabil mandatul actualului primar. Muzica e placuta, dar zgomotul instalatiei de aerisire o acopera pe jumatate.
Fata care ne-a servit era mai plictisita ca o morsa pe banchiza, desi servirea a fost in limite normale. Si ea nu era grasa chiar deloc, faza cu morsa se aplica doar temperamental. S-a enervat ea putin ca n-am priceput de la prima indicatie cum era cu aranjamentul prajiturilor in vitrina (fara de care nu primeai dulce nici daca erai bozgor sadea), dar pana la urma am dat-o la pace pe-un tiramisu care n-a fost rau deloc. Preturile sunt de centru al Bucurestilor, nejustificabile prin ambientul rufos chiar, si nici chiar a servirii, dar aplicabile calitatii produselor.
Recomandarea Cream: niste huse pentru scaunele ponosite, s-ar putea spala usor. Ah, si niste Magne B6 fetei care ne-a servit, pentru reglarea problemelor de nervozitate aparute din pricina problemelor lunare femeiesti!
Ar indulci mult situatia.
Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply