Radu Beligan in Egoistul

0

Maestrul Radu Beligan, emblema teatrului romanesc propune iubitorilor de teatru o noua reintalnire cu “Egoistul” de Jean Anouillh, in data de 6 Septembrie  la  Palatul  National al Copiilor, incepand cu orele 19:30.
Doar doua ore de teatru magnific in care il veti putea regasi pe marele actor in postura de regizor, dar si in cea a personajului Leon Saint Pe, jucand  cu iscusinta profesionala alaturi de artistii “adapostiti” intr-o distributie de elita, formata din : Damian Crasmaru, Silviu Biris,  Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu si  Lamia Beligan.

Cu mult umor,  energie debordanta, dar si cu o  prezenta impunatoare, personajul Léon Saint Pé  interpretat de Radu Beligan in Egoistul este de fapt genul de mizantrop care trateaza cu ironie si cu cecuri de douazeci de mii de franci toate acuzatiile ce i se aduc: el este vinovat nu pentru ca a fost sot, amant, tata si prieten, ci pentru ca a devenit responsabil de sotie, amanta, copii si prieteni.

"In ultima vreme, foarte multa lume imi pune aceasta intrebare stereotipa: "Care este secretul longevitatii dumneavoastra?"
Cat inca mai am rabdare sa le raspund, le spun ca, dupa mine, secretul biblic al longevitatii este IUBIREA. Cred ca suntem pe pamant pentru acest lucru unic: sa iubim. Repet adesea celor ce vor sa ma asculte: iubiti ce vreti, dar iubiti. Nimic nu e mai dezastruos decat infirmitatea inimii.” – marturiseste  maestrul Radu BELIGAN.

 

Mai multe despre spectacolul "Egoistul" cu Radu Beligan, pe Goingout.ro

 

Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua VreauBilet : Unirea Shopping Center etj.2, Baneasa Shopping City – Carrefour Feeria sau online prin www.vreaubilet.ro .

Regie: Radu Beligan
Data/Ora: 6 septembrie, 19.30

Share.

Leave A Reply