Queens of Haendel in Vara Magica la Ateneul Roman

0

Festivalul International “Vara Magica” editia a VI-a continua la Ateneul Romin cu un al patrulea concert miercuri, 26 iulie, de la ora 19.30. Soprana Rodica Vica si I Ludici Ensemble compus din Rafael Butaru – vioara I, Iulia Smeu – vioara a II-a, Catalina Filipescu – viola, Ella Bokor – violoncel si Iulian Ochescu – clavecin vor prezenta un program intitulat Queens of Händel si compus din cele mai atractive momente muzicale extrase din operele lui G. Fr. Haendel.

 

 

Afirmati printre cei mai valorosi muzicieni ai generatiei lor, toti cei cinci „I Ludici” si soprana Rodica Vica, o specialista a muzicii baroce, se vor juca cu dezinvoltura cu incursiunea stilistica in lumea muzicii lui Handel, facind din actul lor interpretativ o adevarata parada de energie artistica, sub semnul unui gust muzical desavirsit.

 

 

A sasea editie a Festivalului International “Vara Magica” la Ateneul Romin din Bucuresti in perioada 5 iulie – 23 august 2017. Concertele sunt organizate in fiecare Saptamana si prezinta pe afis formatii camerale, dar si orchestre simfonice precum Orchestra Romina de Tineret, Orchestra Nationala de Tineret a Olandei, Romanian Sinfonietta Orchestra si Orchestra Nationala de Camera a Moldovei, alaturi de celebri dirijori si solisti romini si straini. 

 

 

Share.

Leave A Reply