Pub Brown Sugar

0
Bd. Primaverii, nr. 5
Telefon: 0722.617.194
031.100.60.05
office@brownsugar.ro
www.brownsugar.ro

Inchis!
Pub Brown Sugar revine intr-un loc faimos… situat la intersectia bulevardului Primaverii cu strada Herastrau. Locatia este construita recent, are o arhitectura deosebita, premiata.

Pub Brown Sugar

Interiorul este structurat pe mai multe nivele, fiecare cu specificul sau. Un  vechi simpatizant Brown Sugar spunea mai zilele trecute ca de la deschiderea usii locatiei a simtit din nou nostalgia trecutului. Parterul, mai ales terasa, aminteste de pub-ul acela. Interiorul are stil, dar pastreaza elemente din lemn originale, salvate in ultimul moment din calea distrugatoarelor.
La parter se poate manca si bea, intr-o atmosfera lejera, ambientata muzical placut si de calitate. Pe masura trecerii timpului, volumul si varietatea muzicala pot creste, sub comanda unuia din DJ-ii consacrati, pana tarziu in noapte.
La etajul 1se afla barul central si lounge-ul Brown Sugar. Aici puteti savura un trabuc de calitate alaturi de o bautura fina, intr-o atmosfera aparte.
La etajul 2 – o mare surpriza ! O mini discoteca, echipata cu garderoba proprie, un al 2-lea pupitru de dj, sunet si lumini profesionale, mini bar, aer conditionat, etc. Locul ideal unde va pot organiza petreceri de neuitat! Intre 30 si 80 de persoane pot petrece in conditii optime.
In cursul zilei putem oferi etajul 2 si pentru lansari de produse, teambuilding-uri, seminarii.

 

Share.

Leave A Reply