E-Redus – economii prin principiul cumpararii colective

0

Pricipiul cumpararii colective, introdus de curand in Romania, iti ofera posibilitatea sa economisesti bani cumparand vouchere cu discount pentru ca apoi sa le folosesti la valoarea lor reala.

 

www.e-redus.ro este un website nou, care capitalizeaza avantajele cumpararii colective  pentru a obtine reduceri substantiale de la cei mai buni comercianti locali.

Cum functioneaza e-redus? Saptamanal e-redus.ro posteaza una sau mai multe oferte cu reduceri intre 40% si 90 % pentru produse si servicii din diverse domeniile dedicate timpului liber: restaurante si cafenele, teatre si evenimente, spa si cluburi de fitness, activitati de agrement si outdoor,  shopping si multe, multe altele.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa contribuiti, prin inscriere, la activarea ofertei, pentru a folosi in locatiile partenere dublul sumei cheltuite.
Aflati totul despre cum sa economisiti bani folosind principiul cumpararii colective, pe E-redus.ro.

In curand pe www.e-redus.ro veti gasi oferte de peste 40% reducere  pentru tot meniul Taverna Pescareasca La Zavat, un sejur de la ABC Tuism, si joc de bowling si biliar la Split Club, City Mall.

Share.

Leave A Reply