Placa pentru indreptat parul, accesoriu tot mai apreciat de femeile moderne

0

Placa de par nu mai este de mult un accesoriu greu de achizitonat sau de utilizat. Modelele lansate pe piata de marii producatori (Remington, Rowenta, Braun, Valera, Philips) sunt dispozitive ergonomice usor de utilizat in orice situatie din confortul locuintei. Aceste dispozitive permit netezirea si indreptarea parului rebel, astfel ca toate doamenele pot sa arate impecabil si la orice ora din zi sau din seara. Placa de indreptat parul chiar daca utiliza temperatura inalta este prietenoasa cu ortice tip de par, mentie firele santoase si lucioase, chiar si dupa coafare.

 

Tipuri si modele de placa pentru indreptat parul

Pe piata de produse de ingrijire se remarca in prezent mai multe tipuri de placa de par. In functie de invelisul acestora se disting trei categorii: cu invelis ceramic, cu invelis din titan si cu invelis cu turmalina. Dispozitivele cu invelis ceramic sunt cele mai populare si mai accesibile, nu ard si nu deterioreaza parul, insa cofura nu se pastreaza mai mult de 24 de ore. Placa cu titan, este caracterizata prin performante ridicate, firele indreptate cu aceasta tehnologie sunt mai netede, mai rezistente si mai stralucitoare. Placa cu turmalina asigura cel mai inalt grad de protectie a parului. Asigura coafuri antistatice si luciu specific firelor de par.

Pentru ca a devenit un accesoriu destul de popular, placa pentru indreptat parul, vine si cu alte caracteristici menite sa usureze viata de zi cu zi: numeroase trepte de temperatura, maner ergonomic ce pot fi manevrat confortabil atat de femile cu par lung cat si de cele cu par mediu sau scurt, functii de protectie – auto-oprire – care asigura utilizarea sigura in orice situatie.

Cele mai apreciate modele sunt realizate de producatorii consacrati care au acaparat acest segment de piata de mai multi ani. Modelul BaByliss Pro Dry & Straight Galben este un produs profesionist cu tehnologie inovatoare care permite obtinerea unor rezultate durabile si vizibile in cel mai scurt timp. Acest dispozitiv este prevazut cu sistem de ventilare, astfel ca firele de par pastreaza un aspect impecabil chiar si cand sunt supuse la tratamente chimice complexe. Placa de intreptat parul Remington Ultimate Glide este ca si cea mentionata in randurile anterioare, un model profesional coceput in colaborare cu medici celebrii, hairstilisti si consumatori. De aceea imbina calitatea, durabilitatea si eficienta in cel mai simplu si mai placut mod. Placa Remington Ultimate Glide S9700 a fost creata pentru a satisface cu usurinta necesitatile celor mai exigente dintre cliente. Are design special, care ii asigura ergonomie ridicata si usurinta de manevrare.

Share.

Leave A Reply