Piesele din dezmembrari si masinile din Bucuresti

0

Piesele auto noi sunt din ce in ce mai scumpe iar bugetul romanilor este din ce in ce mai stramtorat si din aceasta cauza foarte multi romani apeleaza la piesele auto din dezmembrari.

Traficul din capitala stim cu toti ca este infernal si de cele mai multe ori stam in trafic blocati cu orele solicitand masina pentru ca mergem numai cu viteza intai si maxim a doua dupa care iar ne oprim. In plus calitatea drumurilor lasa de dorit atat in capitala cat si in toate judetele tarii acest lucru afectand in mod direct masinile romanilor dar mai ales a bucurestenilor.

Parcurile de dezmembrari auto Bucuresti au luat amploare si s-au dezvoltat foarte mult in ultima vreme deoarece bucurestenii solicita din ce in ce mai multe piese auto din dezmembrari pentru a-si repara masinile cu piese originale dar mai ieftine decat cele noi. Cu totii ne-am dorii sa fie ca in vestul Europei si sa ne permitem repararea masinilor in service si cu piese noi si originale insa bugetele romanilor inca nu se ridica la standardele din Uniunea Europeana asa ca piesele din dezmembrari raman o varianta fiabila si buna pentru orice fel de buzunar.

Parcurile de dezmembrari autorizate RAR si care isi desfasoara activitatea legal pe teritoriul Romaniei achizitioneaza masini din vestul Europei pentru ca mai apoi sa le dezmembreze in vederea obtinerii de piese auto din dezmembrari pe care ulterior dupa ce le verifica le comercializeaza. Parcurile autorizate ofera factura si garantie iar daca este cazul si posibilitatea de a returna piesa cumparata.

Este foarte bine sa cumperi de la parcuri autorizate pentru ca poti avea incredere ca vei cumpara ceva bun si verificat si in al doi-lea rand ca nu ajuti la incurajarea evaziunii fiscale pentru ca ei lucreaza legal .Parcurile de dezmembrari comercializeaza piesele din dezmembrari in doua moduri: pe internet si direct la parc in incinta caruia se afla punctul de desfacere si de unde poti sa cumperi piesele direct de la vanzator.

Este bine sa cumpar piese din dezmembrari de pe internet ?

Cumpararea de piese auto pe internet este foarte avantajoasa pentru ca dumneavostra cel care cumparati nu mai trebuie sa alergati de la un parc la altul si poti vizualiza din propriul confort al casei poze cu piese si preturi ba chiar si video sau mult mai simplu poti face o cerere de piesa si ea ajunge direct la parcurile autorizate care te vor contacta si iti vor face diverse oferte. Trbuie insa sa aveti grija ce site-uri folositi pentru ca nu toate site-urile sunt bune, securizate si sa ofere transparenta intre vanzator si cumparator.

Un site pe care il recomandam iar cei care au cumprat de acolo au fost foarte multumiti se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si este o platforma foarte usor de folosit, securizata si placuta la vedere in plus oricine la orice varsta chiar si cei mai batrani dintre noi o poate folosii pentru ca nu e greoaie. Daca nu ai timp sa cauti poti adauga o cerere de piesa si in cel mai scurt timp vei fi contactat de catre parcuri ce iti vor face oferte cu piesele de care ai nevoie. Va dorim spor la cumparaturi !

Share.

Leave A Reply