20 Comments

  1. pentru Parhon 021 230 26 60 nu pare a merge; ar fi bine daca s-ar putea pe net sa aveti, pe linga numarul corect, si un numar de telefon de la Parhon de la camera de garda/urgente – in fine, un numar la care s-ar putea vorbi cu cei internati

  2. vlad mihaela on

    buna ziua
    va rog frumos sa imi spune-ti la ce numar de telefon pot suna pentru a ma programa la spitalul dvs. pentru analixe
    va multumesc

  3. Buna ziua
    Mama mea este pensionara , a fost operata de glanda tiroida tot la spitalul PARHON acum 14 ani iar in urma unui control la o clinica din Bucuresti a fost programata in decembrie 2006 in vederea efectuarii cintogramei si foarte probabil va fi din nou operata dar nu i s-a specificat ce documente trebuie prezentate acolo

  4. Buna ziua.Cu cateva saptamani in urma mi-am facut niste analize la glanda tiroida,iar analize mi-a iesit:la T3 1,54 ng/ml;la T4 8,060;TSH 0,973;iar la free T4 nu am nimic.Este vizibila o gusa,dar la cei 16 ani ai mei nu vor sa imi dea nimic.Eu am glanda hiper,iar uneori cand se umfla simt ca ma sugruma si inghit mai greu.Credeti ca ati putea sa imi dati ceva?

  5. buna ziua
    mi-am facut analiza in galati pt glanda si au iesit cam asa tsh 0,07uIU/ml, t3 4,37ng/ml, t4 17,92ug/dl.
    sunt in luna a 2 de sarcina si am fost si la endocrinolog in galati sa imi spuna daca mai pot lua medicamente, dar m-a cam bagat in ceata in sensul ca pot sa iau fara probleme.
    as dori sa stiu daca stie cineva un medic sa imi recomande sa merg la parhon. adresa mea este: sabina82002@yahoo.com , tel 0723547022

  6. buna ziua vreau si eu sa fac analize la sp. d-tra cum as putea sa le fac si ce-mi trebuie sa prezint

  7. Dana Dumitrescu on

    Buna ziua.sunt din Slobozia si recent mi-am facut analizele la glanda tiroida care au iesit in felul urmator: TSH
    37,83 si FT4 4,09. colesterol 301 .Diagnostic :tiroidita cr.autoimuna.Medicul mi-a recomandat euthyrox 100mg./zi .Mentionez ca am nascut de curand cel de-al doilea copil (8.02.2007).Doresc sa-mi fac toate investigatiile necesare la inst.d-voastra,cu rugamintea ca intr-o zi sa rezolv tot(imi este greu sa vin din provincie de mai multe ori cu bebelusul de trei luni pe care-l alaptez).rog din tot sufletul sa-mi spune-ti la ce nr.de tel.pot suna pt o programare .Multumesc mult de tot

  8. va rog frumos sa imi spune-ti la ce numar de telefon pot suna pentru a ma programa la spitalul dvs. pentru analize
    va multumesc.

  9. buna ziua!
    as dori mai multe informatii despre dl dr dumitrache, program, tarif, etc.
    multumesc frumos!

  10. beza marioara on

    de trei ani de zile am fost diagnosticata cu spasmofilie ,caderi de calciu.SI la inceputul anului acesta la inceputul lui ianuarie cu piederi de calciu,iar de trei saptamani incoace a inceput cu sufocare respiratie,grea nod in gat dureri in piept,dureri de cap,in piept ,ma duc des la urgenta cu aceste crize in fiecare zi si ma trimit la pshiatrie iar cand si cand ajuns acolo ei miau spus ca nu am treaba cu psihiatria si miau spus ca PTH ar putea sami dea aceste simptome.Sunt operata pe partea dreapta ,am avut o anexita si mia scos tot pe partea dreapta si am dureri de sani si fierbinteala .

  11. Munteanu Daniela on

    Buna ziua
    Sunt din Braila si as dori sa ma programez la un medic de la Parhon pentru consultatie si analize.As dori sa stiu daca este nevoie sa ramin in Bucuresti si cit timp.Aici mi-a iesit tsh-ul 5,7 valori de referinta 0,270-4,20.Anticorpi antitiroidieni (TPO) 262,1 valori de referinta 5-34.
    T4-7,9 valori normale 48-116
    T3-3,58 valori normale 0,49-2,02
    Va multumesc

  12. david ancuta on

    Buna ziua.Sunt din Buzau si vreau sa ma programez pt consultatie si analize la un medic de la Parhon. As dori sa stiu daca se poate prin telefon si la ce numar pentru ca la cele afisate pe pagina spitalului nu raspunde nimeni.

  13. As dori si eu mai multe informatii despre Domnul Doctor Soare(nr de tel ,cabinet)Va multumesc

  14. CUM AJUNG DIN CRANGASI(COLT CU CONSTRUCTORILOR) LA SPITALUL PARHON IN TIMPUL CEL MAI SCURT

  15. Buna ziua
    Puteti sa-mi spuneti si mie care este cel mai apropiat hotel de spitalul Parhon si cum se numeste?
    va rog

  16. Honcea Aurelia on

    Buna ziua,

    As dori si eu o programare la endocrinologie cat mai curand.
    Cu cine as putea lua legatuta.
    Sunt din Pitesti.

    Multumesc pentru ajutor.

  17. LEFTER CARMEN on

    Va rog sa-mi spuneti un nr de telefon pt o programare la Parhon, deoarece am sunat la toate ne de tel de pe pagina de prezentare si nu raspunde absolut nimeni

Leave A Reply