OZN-urile pot fi testate de catre pamanteni la Hoverland

0

Bucurestenii au un centru de distractie unicat in Romania si intreaga lume – Hoverland, un loc unde “OZN-urile” pot fi testate de catre pamanteni. Vehiculele create pentru activitati militare au devenit masinute de distractie pentru cei care isi doresc sa experimenteze levitarea si sa pluteasca la cativa centimentri deasuprea solului. Avand ca suport o perna de aer, creata de un vartej de aer sub presiune, hovercrafturile sunt cele mai bizarre vehicule create de om.

Manevrarea acestor vehicule se face cu ajutorul unui volan special creat cu  maner de franare si accelerare, care permite pilotarea hovercraftului cu usurinta. Directia se poate schimba cu ajutorul greutatii corpului prin aplecarea la dreapta sau la stanga, similar cu miscarea de ski sau snowbording.
La prima incercare manevrarea poate sa para dificila, dar dupa cateva minute de glisare deasupra pamantului, OZN-urile de la Hoverland se lasa conduse cu usurinta.

Pe langa cursele ad-hoc, Hoverland organizeaza evenimente de team building si petreceri private. Cei care doresc sa isi schimbe “locul de joaca”, Hoverland pune la dispozitie 10 hovercrafturi, 1000 mp, un decor intergalactic si garantia unei experiente nepamantene.
In perioada 15-19 octombrie Hoverland ofera o reducere promotional de 44% pentru 10 minute de aeroglisare cu hovercraftul.
Reducerea poate fi obtinuta cu voucherul achizitionat prin www.e-redus.ro.

 

Share.

Leave A Reply