Orange mareste viteza de navigare pe internet

0

Orange Romania imbunatateste experienta de navigare pe internet a clientilor sai, prin marirea vitezei de transfer al datelor pana la 14,4 Mbps.

 

Incepand din data de 3 mai, noua viteza va fi disponibila in 11 orase: Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara.

 

Impreuna cu ofertele avantajoase la abonamentele pentru acces la internet broadband pe laptop si pe mobil, Orange ofera clientilor sai o gama diversificata de terminale pentru conectare. De la smartphone-uri precum iPhone, BlackBerry, Nokia sau HTC, pana la laptopuri, modemuri USB si carduri de date, clientii gasesc in portofoliul Orange o varietate de produse din care pot alege cea mai buna solutie de acces la internet.

 

In plus, cu ajutorul dispozitivului Option Globesurfer X1 Wi-Fi cradle si a modemului Huawei E5832, disponibile doar la Orange, clientii isi pot crea propriul hot-spot acasa, la birou ori atunci cand calatoresc. Astfel, clientii Orange beneficiaza de o experienta optima de navigare pe internet atat afara cat si in interiorul cladirilor.
 

Share.

Leave A Reply