OLDIES

12
Ion Campineanu, nr. 16
0723 666 551

Iti place muzica veche ? Vino s-o asculti in OLDIES ! Pentru nostalgicii epocii de aur a muzicii, OLDIES e butoiul in care pot sa-si inece melancolia.

Iti place muzica veche ? vino s-o asculti in OLDIES ! Pentru nostalgicii epocii de aur a muzicii, OLDIES e butoiul in care pot sa-si inece melancolia.

Share.

12 Comments

 1. nastase cristian on

  Domnule Director,

  Subsemnatul,Nastase Cristian,domiciliat in Bucuresti ,solicit sa imi lasati un email pentru a-mi oferi informatii desrpre acest local cu preturi cu tot.As dori inchirierea acestuia pentru o seara din luna iunie intre 5 – 10 pentru banchetul clasei a 8 a Va rog cat mai repede crysty_2oo6@yahoo.com

 2. Pascal Nicolae Radu on

  In perioada 02.06.2006 – 01.07.2006 formatia reggae Planet Jammers din sua se vor afla in turneu in Romania . In calitate de impresar al acestei formatii , va recomand un concert live , prestatie artistica cu un onorariu de numai 2000 euro , la care va adaug un bonus de 45 min. recital live pop-rock formatia 112 . Va salut si astept sa ma contactati daca sunteti interesati de oferta .
  Contact mobil 0744493597 si 0788883617

 3. Fulgeanu Ovidiu on

  Buna ziua!
  Stimate domnule director,
  Stiu ca este prea devreme, insa as dori sa-mi comunicati daca anul acesta aveti in program organizarea unei petreceri de revelion si conditiile in care se va desfasura aceasta (cum se pot face rezervari, etc.).
  Cu multumiri,

 4. paul angelica on

  Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o rezervare pentru sambata 8.03.2008 pentru 4 persoane la Club Oldies . Am nevoie de programul dv si un numar de contact deoarece la acel mobil dat nu raspunde numeni.Multumesc si astept cu interes raspunsul dv.

 5. m-ar interesa si pe mine o rezervare pe data de 22 03 2008,masa de 10 persoane. cum procedez ca am sunat si nu raspunde nimeni?as dori si eu un raspun cat mai repede daca se poate.

 6. Buna seara,
  M-ar interesa o rezervare pe data 18 Octombrie 2008 , pentru o masa de 20-25 persoane (cu ocazia unei zile onomastice).
  Imi puteti trimite o lista de preturi ?

  Va multumesc,

 7. la cat de des sunteti gasiti la telefon ,pentru a face rezervari,ma mir ca mai aveti clienti care sa va calce pragul!!! ma chinui de 2 zile sa sun ,sa fac o rezervare,dar se pare ca voi nu aveti nevoie de clienti.sunteti tari!! foarte tari!!

 8. Cristina on

  Buna ziua! Imi puteti spune daca organizati ceva de Revelion? Si,daca da,la ce pret? Multumesc!

 9. Buna ziua,

  M-ar interesa sa fac o rezervare de aprox. 20 de persoane pe data de 8 ianuarie. ma intereseaza o lista de preturi. puteti sa imi oferiti aceasta informatie, va rog?
  Multumesc

 10. am fost in weekend in noua locatie a clubului oldies ,foarte misto, efecte speciale ,lumini , aceleasi preturi si bineinteles atmosfera foarte misto.

 11. am fost in weekend in noua locatie a clubului oldies ,foarte misto, efecte speciale ,lumini , aceleasi preturi si bineinteles atmosfera foarte misto.

Leave A Reply