New Velvet

10
4, Stirbei Voda St. (200m from Hilton Hotel)
Tel: +40.729.575.751 / +40.722.165.456
www.newvelvet.ro

Cafenea club deschisa in locul fostului restaurant Velvet din spatele viitorului hotel Radisson, aranjata elegant, in tonuri de portocaliu, cu bambusei micuti la toate ferestrele.
Am luat un milk shake facut cu risipa de frishca si cafea, ciocolata etc. Foarte bun, excelent chiar. Servirea a fost brici, cu o fata care arata bine si se mishca repede.
Sex on the beach la fel de bun (cocktail-ul adica). Preturile sunt medii.

Share.

10 Comments

  1. Pateticilor va faceti singuri ,reclama ! Este cel mai prost restaurant,cafenea…daca,vreti bun gust si calitate duceti-va la TURABO Cafe sau alte cafenele chic si simpatice,nu la Velvet.

  2. Daca vreti sa NU petreceti niste clipe placute….e de voi!. daca vreti sa va alegeti cu capul spart ca ati parcat pe locul patronului, care nu are parcare…e de voi !

  3. o atmosfera ambianta si destul de linistita, restaurantul te delecteaza cu un meniu mediteranean, cafeneaua este un loc ideal pentru intalnirile de afaceri, eu unul am fost destul de multumit,

  4. Da,e foarte oky restaurantul..Mancarea e super buna si servirea la fel.Sa nu mai vb de coctail`uri,care sunt pur si simplu delicioase:)Si vb serios,chiar mi-a placut acolo.Cat despre preturi,e o cafenea de lux si asta se observa si la nivelul lor..

  5. Mancare super tare ,servire ireprosabila ,muzica extraordinara ,in concluzie merita vazuta

  6. Velvet Lounge is a space large enough to host around 70 people–as long as very few are dancing. The food you can order from downstairs (at Tai) is very good–cheap, too. However, the bar is quite limited, the staff is unfriendly for no apparent reason (perhaps they don’t need tips) and inexplicably smoking is allowed by the management. I guess this is good if you’re an addict…for the rest of us, who, oddly enough, dislike going home smelling like ashtrays, this is really annoying.

  7. ady_picol on

    cel mai tare restaurant vazut vreodata serviciile vor fi ireprosabile veti interactiona cu oameni de elita in domeniu

Leave A Reply