Music Club

17
31, Baratiei Str.
Tel: 0720 887115

O poveste de noapte prin muzica live, doar in Music Club.
Aproape in fiecare seara formatia rezidenta e acolo sa-ti cante cover-uri dupa piesele care au facut istorie de-a lungul timpului.

Music Club

O poveste de noapte prin muzica live, doar in Music Club. Aproape in fiecare seara formatia rezidenta e acolo sa-ti cante cover-uri dupa piesele care au facut istorie de-a lungul timpului.

Share.

17 Comments

 1. este un loc inedit, cu muzica buna si ambianta pe masura….pacat insa ca patronul s-a gandit sa mai castige niste bani din rezervarea meselor contra cost

 2. Stai ca nu am zis tot despre Music Club..:)).Cand am ajuns prima data am zis ca nu e adevarat..in atata poluare fonica in Romania nu mai poate exista asemenea locuri.BRAVO MUSIC CLUB,BRAVO B.B.,BRAVO TRUPA 13.

 3. vreau si eu o rezervare pt 26 septembrie, pt aniversarea zilei de nastere a menegerei. Ce spui Crisule?

 4. florin@co on

  bine ca ne ai spus cand e ziua lui cris…e o persoana foarte draga noua….si un bun manager….si o iubim mult….te pupam cristina

 5. De cand am intrat prima data la voi in club am observat spiritul de echipa si frumoasa colaborare intre angajati ceea ce e un lucru rar.
  Cristina e un super manager si dupa cum se pare reuseste sa faca din acest club nu doar un loc unde sa asculti musica live ci chiar o mica familie in care esti mereu bine primit.felicitarintregului personal pentru ceea ce faceti pt noi cei care venim sa ne relaxam.
  fara voi nu ar fi la fel
  ciao Andreea

 6. sinziana raduescu on

  Buna ziua

  Simbata 16 august as vrea si eu sa-mi sarbatoresc ziua de nastere la voi.
  Vom fi in jur de 10-12 persoane.Recunosc ca n-am mai fost pe la voi, dar am auzit numai de bine.
  puteti sa imi spuneti
  cine canta simbata?
  cand putem face rezervare?
  aveti un site?
  Merci mult si astept cu nerabdare un semn de la voi.
  Sinziana

 7. CLAUDIA LOZAN on

  Rusine ,personalului ce serveste la mese , rusine lipsei de etica ,respect fata de client,arogata pe care o exercita de cand cer acei 300 pentru masa si pana pleci.Aveti cu adevarat probleme cu personalul cunosc si alte persoane care pot confirma cazuri similare .(si care evita locul din cauza personalului,pacat de PUBLICAcare merita un personal pe masura vocii lui Ionut!
  va multumesc,astept sa fiu contractata de o persoana de conducere ce cunoaste principiul de baza obligatii-datorii
  Va stau la dispozitie oricand

 8. Buna,ma numesc Kamal,sant solist de muzica usoara internationala si arabeasca cu o experienta de peste 15 ani.am cantata in numeroase hoteluri de 5* din egipt si as dori sa intreb daca santeti interesati de serviciile mele si daca va pot trimite un demo.multumesc anticipat.Kasmal Sorial.

Leave A Reply