6 Comments

 1. nu credeti ca se sta prea mult timp pana intri la dr.in conditiile in care se face o programare mcine plateste timpul pierdut?

 2. Ciontescu Constanta on

  As dori o programare urgenta pentru internarea in vederea unor investigatii pentru sora mea, Yavoi maria din Rm.Vilcea, in varsta de 37 de ani.
  Se poate ?
  Va multumesc!

 3. olivia rosu on

  as dori sa stiu daca in clinca dv. se fac investigati pentru tratarea sau operarea varicelor aparute pe picioare am 29 ani si le am aparute de ceva ani si as vrea mai multe detalii in ceea ce priveste aceasta problema, si daca se poate opera la dv in clinica as dori sa stiu ce documente imi sunt necesare si ce analize trebuie sa fac si daca se poate sa imi spuneti cu aproximatie un pret de operatie de varice cu respect va mutumesc si daca se poate sa primesc un mes. pe mail.va multumesc.

 4. alina turcu on

  buna ziua!ma intereseaza daca aveti vaccinul pt yellow fever(febra galbena ).am nevoie urgent de el.va multumesc!

 5. Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate face un tratament hormonal pentru marirea sanilor fara efecte secundare la varsta de 29 ani.
  Va rog mult daca puteti sa-mi raspundeti.

 6. buna ziua m-ar interesa si pe mine tarifele la consultatia endocrinologica si ginecologica de la dvs va multumesc,si astept un raspuns pe e-mail.

Leave A Reply