Mr. Net Fitness

4
Sos. Colentina, nr. 450, sector 2 (in cladirea BCR)
Telefon: 0765 864 234
E-mail: michael_romania2000@yahoo.com

Mr. Net Fitness, aflata in vecinatatea complexului Europa, se adreseaza oamenilor activi si dinamici pentru care activitatea fizica nu este doar un modalitate de eliberare a mintii, ci si un mod de viata.
Sala de fitness si aerobic Mr. Net Fitness ofera clientilor sai discounturi si bonusuri avantajoase.

Mr. Net Fitness

Sala de fitness, culturism si aerobic Mr. Net Fitness funtioneaza intr-un spatiu de dimensiuni impresionante, departajat pe doua nivele. La primul etaj se afla salile de fitness si culturism, dotate cu cele mai noi tehnologii, dusuri si sauna, iar nivelul superior este dedicat exclusiv programului de aerobic pentru femei.
 Sala de aerobic este spatioasa, aerisita si luminoasa, si ofera o panorama asupra orasului, avand peretii exteriori din sticla. Programul de aerobic este sustinut de 3 instructoare de aerobic profesioniste, campioane nationale la acest sport, si contine stiluri diferite de aerobic: clasic, dance, step, tae-bo, pilates sau abs-thigh.
Pretul unui abonament la Mr. Net Fitness variaza intre 70 si 110lei/luna pentru culturism si fitness si 95-135 lei/luna pentru aerobic, in functie de numarul de sedinte.

Promotii oferite de Mr. Net Fitness:
-pentru elevi si studenti abonamentul cu acces nelimitat la sala, costa 75 lei;
-un abonament de 12 sedinte de aerobic aduce o sedinta gratuita de sauna, bonus;
-pentru grupurile de 3 persoane inscrise la programul de aerobic se aplica un discount de 10%, iar pentru 5 persoane, discount-ul este de 15%;
-pentru  5 abonamente consecutive la fitness si culturism, cel de-al saselea este gratuit.

Share.

4 Comments

  1. cornelius on

    e super sala nu am crezut ca arata asa bine sunt din zona si chiar cautam o sala an apropiere chiar maine ma anscriu :):):)

Leave A Reply