LAPTARIA ENACHE

5
2 Nicolae Balcescu Blv.
021-315 85 08
www.laptaria.totalnet.ro

Laptaria lui Enache reprezinta unul dintre cele mai frecventat pub-uri de catre studenti. Zona Universitatii ii confera acestuia un aer distins, de vechi, dar in acelasi timp este adus la viata de atmosfera studentesca.
Aici berea e speciala, paginile cursurilor trase la xerox au o latura mai placuta si mai interesanta, fata cu parul ravasit de la masa de vis-a-vis pare mai frumoasa decat cea din metrou, cu fusta mini, tocuri si puternic fardata, canapelele par mai moi decat patul d-acasa, tigara parca nu mai e tot atat de amara, iar colegul tocilar  de la facultate, care nu lipseste niciodata de la vreun curs, parca nu mai e chiar atat de antipatic. In Laptaria lui Enache totul capata alt aspect, iar concertele si piesele de teatru din weekend reusesc sa alunge tot stresul si oboseala acumulate in timpul lungilor zile din cursul saptamanii.

Share.

5 Comments

  1. chiar nu inteleg de ce nu exista comentarii pt laptarie…recomandare din partea mea mai ales pt muzica!

  2. cant cu negative muzica usoara din reoertoriul international sunt in corul radio mihaela vreau sa cant la dvs de placere daca aveti un email va trimit un demo tel 0724049772

  3. Faină,faină seria de fotografii !P.S. cam lungă pauza een care ai fost een uiumltl timp !Sper că ți-a fost plăcut și bine ceea ce ai făcut.Mă bucur că ai revenit !

Leave A Reply