La Muse

0
Str. Lipscani, nr. 53

La Muse – primul pub sponsorizat Ursus, brand caruia ii apartine conceptul si design-ul, are o capacitate de 200 persoane, cu posibilitatea de a gazdui pana la 500 de invitati in serile destinate concertelor live.

La Muse Pub

Ursus La Muse este cel mai recent pub deschis in centrul istoric al capitalei. Aflat intr-o locatie impunatoare, Teatrul de pe Lipscani, si functionand (parte) in fosta sala Rapsodia, pub-ul pastreaza elementele decorative originale, dupa cum declara Mihai Bonca, Senior Brand Manager Ursus: "Au fost restaurate lampile, furnirurile, precum si peretii, podeaua si fatada. Am incercat sa pastram cat mai multe dintre elementele originale".

 Elegant  si impresionant este ambientul in sine. Inspirat din epoca de glorie a filmului de dragoste, cu iz de cabaret si decoruri de musical al anilor ’50, de pe fiecare perete iti zambeste complice cate o juna glorie a acelor vremuri.

Realizarea tehnica a acestor tablouri este remarcabila, cu elemente de detaliu puse in evidenta prin spoturi luminoase, si cu o sigla Ursus discreta, bine integrata in ansamblu.
Scena La Muse pare sa fie axul in jurul caruia se va roti intreaga activitate pe care o promite localul, avand in vedere contractul de exclusivitate pe care il au cu trupa Friends, si alte cateva anuntate momente artistice, apartinand unor mari actori sau interpreti de jazz. Frinds au cantat si cu ocazia lansarii oficiale La Muse, urmandu-le Horatiu Malaele, apoi Directia 5.

 

Share.

Leave A Reply