16 Comments

  1. am facut ceva timp in urma cumparaturi din magazinul unirea iar pe toamna cind am revenit magazinul era inchis, unde pot gasi un alt magazin de prezentare si desfacere (nu sunt din bucuresti)

  2. corina baciu on

    va rog f mult sa ma ajtati cu o problema!! am imprumutat de la prietena mea cea m buna o rochitza superga marca Karotte dar , din neglijentza mea, n-am citit instructiunile de spalare si am distrus-o prin spalare iesind din materialul negru culoarea in rochitza alba,(rochitza fiind alba cu flori negre brodate pe piept si jos la baza) si as dori sa-mi repar greseala!! doresc s-o cumpar inapoi prietenei mele si nu stiu de unde sa fac rost de alta identica!! va rog ajutati-ma sa-mi repar greseala!! indiferent cat ma costa!

  3. va rog sa ma ajutati, vreao sa stiu unde mai sunt magazine karotte si daca se pot comanda haine on-line. multumesc

  4. busuioc luminita on

    am cumparat astazi o rochie realizata de firma karotte, pana sa cumpar am mai probat inca 3 rochii, dar la toato s-a rupt fermoarul, surpriza mare a fost ca am rusit sa cumpar una, am rugat vanzatoarea sa mi-o inpacheteze iar cand am ajuns acasa fermoarul era rupt. Pot eu sa merg cu ea la petrecere de Cracin?

  5. As dori sa-mi spuneti unde gasesc magazinele Karotte, erau odinioara in Unirea, mai sunt? Aveati constume extrem de frumoase, office, m-ar interesa…Multumesc!

  6. De curand am facut cumparaturi la Sinaia.Unde pot gasi produsele ale firmei Karotte in Bucuresti?Cel din Unirea s-a desfintat.

  7. niculescu corina on

    As dori sa cumpar o rochie karote, cod R 429, marimea 44-46, culoare gri cu trandafiri rosii in partea de jos. Am gasit-o intr-un magazin din Slatina, dar nu era masura mea. Multumesc

Leave A Reply