IRIS

7
40 Calea Mosilor
021-313.55.84
Fax: 021-313.42.10
5 P–ta Dorobantilor
021- 230.62.71
1 P–ta Gemeni
17 Stirbei Voda Str.
3–5 Calea Calarasi
17 Aerogarii Blv.
11 Academiei Str.
62 Camil Ressu Blv.
www.florariairis.ro
office@florariairis

Share.

7 Comments

 1. Cojanu Nicolae-CARDEX rom on

  buna ziua.
  Eu reprezint firma CARDEX [felicitari,pungi cadou,fundite pt. cadou,hartie ambalaj,etc].
  Am lasat un catalog cu unele din produsele noastre si vroiam sa stiu daca a fost rasfoit acel catalog,si as dori sa stiu daca va intereseaza o colaborare cu noi.
  Firma noastra va pune la dispozitie si stative pentru a fi expusa marfa cat mai bine.
  Va rog sa ma contacta-ti la tel.0747.038.488/0724.005.236.
  Va multumesc pentru intelegere si va astept cat mai curand cu un raspuns

 2. Buna ziua
  sunt interesata de 2 buchete unul pentru cununia civila si unul pentru cununia religioasa. As vrea sa stiu la ce pret sunt si ce variante sunt eu voi fi imbacata la cununie in bleu iar rochia de mireasa este alb cu putin albastru.

  Va multumesc

 3. Caut o orchidee galbena-in ghiveci- pentru data de 20 ianuarie a.c. O puteti livra la domiciliul pe care v-il voi indica sau trebuie sa venim noi la dvs?
  Multumesc

 4. as dori sa stiu cat ma costa 1 buchet de mireasa si unul pentru nasa, ambele din orhidee (cea mai scumpa orhidee). va multumesc anticipat.

 5. costin moldoveanu on

  as vrea cu aceasta ocazie sa multumesc doamnei mihaela de la floraria iris de la unirii,pt profesionalismul desavarsit si pt toate variantele si efortul depus pt ca eu si sotia mea sa avem aranjamentele mult visate.va multumim din suflet doamna.pe viitor fiti sigura ca va vom recomanda.ati facut o treaba extraordinara si in plus sotia mea a avut cel mai frumos buchet.numai de bine si stiu ca sunt multi in asentimentul meu.FELICITARI.

 6. radulescu florin on

  asa este!la Floraria Iris de la piata unirii,cea de langa banca ing,fac fetele de acolo niste buchete extraordinare.felicitari fetelor!sunt client fidel,datorita voua,datorita eforturilor voastre si pentru ca sunteti extrem de amabile.vin din Drumul Taberei tocmai pentru ca faceti buchete dementiale.am mai fost si in alte florari iris dar voi sunteti artiste in ceea ce faceti.felicitari inca o data.florin

 7. client al florariei on

  sa va ia dracu cu schimbarea voastra de personal,abia gasisem in una din florariile voastre o fata sa stie sa faca buchete asa cum vreau eu,in cea din academiei nr 9,si ati mutat-o.m-am saturat de instabilitatea voastra.si la tigani gasesti mai multa stabilitate.sa va ia drau,cine sa va mai inteleaga…..!

Leave A Reply