Gambinos Pizza – livrari non-stop pe tot teritoriul Bucurestiului, in 2017

0

Este intr-adevar o performanta sa se poata livra un produs atat de mult solicitat intr-un oras mare precum capitala. Gambinos Pizza asigura livrari non-stop pe intreaga suprafata a Bucurestiului, acoperind toate sectoarele orasului. Indiferent de locatie si de diferitele tipuri de pizza care pot fi comandate la orice ora din zi si din noapte, clientii sunt serviti cu promtitudine, putand sa se bucure de produse in aproximativ 45 de minute. Strategia Gambinos Pizza a convins prin seriozitate, bun simt si calitatea produselor, ceea ce a dus la formarea unei adevarate familii Gambinos!

 

Oferta Gambinos Pizza este complexa, mulata pe gusturile celor mai sofisticati clienti

 

Nu toti clientii sunt atrasi de salamul chorizzo, dupa cum nu toti clientii sunt dornici sa consume o pizza in al carei continut sa nu fie incluse mezeluri diverse. Din acest motiv, Gambinos Pizza ofera tipuri de pizza speciale pentru vegetarieni, precum: Country Side 2, Country Side, Freshness, Margherita, Mountain View 2, Mountain View, Quattro Formaggi Red Dots si Vegetariana; dar si tipuri de pizza bogate in preparate din cane, precum: BBQ Grill, Smokey Bacon, BBQ No.1, BBQ Deluxe, Full Meat Load, East Side, Top Dog, Big Gun, Amatriciana, West Side, Indian Chief, Big Boss, Sea Side, Green Dots, Anchovies, Messicana, Speciala, Hawaii, Big Mama, Paesana, Napoletana, Tonno e Cipolla, Maxi Meats, Taco Deluxe, Pollo, Prosciutto Crudo, Capriciosa, Suprema, Prosciutto Funghi, Gambino’s Pizza, Diavola si Quattro Stagioni.

Indiferent de tipul de pizza comandat, clientii Gambinos Pizza pot fi siguri ca le va fi livrat un produs in a carui alcatuire au intrat ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate. Blatul imbata papilele gustative cu o aroma unica, mezelurile sunt delicioase si proaspete si tot proaspete si de cea mai buna calitate sunt si legumele utilizate.

Pizza poate fi livrata in Sectorul 1, inclusiv in zonele Bulevardul Ion Mihalache, in Dorobanti sau in zona Charles de Gaulle, dupa cum poate fi livrata in toate sectoarele din Bucuresti. De astfel, pentru a simplifica alegerile clientilor, Gambinos Pizza utilizeaza frecvent termeni precum: pizza Sector 1, pizza Sector 2 s.a.m.d.

 

Gambinos Pizza, prietenul care nu te lasa la greu

 

Gambinos Pizza se poate dovedi cea mai inspirata alegere si in urmatoarele situatii: dupa miezul noptii, acasa, cand cheful de a prepara ceva de mancare lipseste cu desavarsire, insa foamea este mai mare decat dorinta de a dormi; la un party la care vor fi invitati copii mai multi, dragostea micutilor pentru pizza fiind binecunoscuta; la serviciu; pentru invitatii de acasa stransi intr-o seara de sambata si pregatiti pentru un real maraton de filme si in multe alte situatii asemanatoare.

Pe langa calitatea produselor si promtitudinea livrarii, la succesul Gambinos Pizza au contribuit si ofertele speciale. Spre exemplu, la 3 pizza comandate se adauga o pizza primita gratis, iar in momentul in care se comanda mai multe pizza, acest aspect se simte bine in buzunar.

In definitiv, respectul Gambinos Pizza pentru toti clientii sai a fost materializat in scurt timp in comenzi numeroase pe tot parcursul zilei si intr-o crestere uimitoare a numarului de membri la care familia Gambinos a ajuns in 2017!

Share.

Leave A Reply