Fitto Cafe

2
Calea Floreasca nr. 70-72
Rezervari : 021.230.90.93

N-ai zice, dar Fito e aievea, poti sa iei un break, s-o atingi, poti sa comanzi chiar, daca gasesti un loc de parcare prin apropiere, norocosule! Este patronata de Beatrice Romanescu, fosta sportiva de performantza la tenis de masa.
N-ai zice ca pe Calea Floreasca, cea ramata de porcii care se ocupa cu reabilitarea ei, porci care au decopertat-o de acum cel putin doua luni pe un sens, de atunci nemaifacand NIMIC, precum le shade bine unor nesimtzitzi cu mainile indesate in bugetul local, deci n-ai zice ca ar putea cineva sa se gandeasca la protzapit o cafenea. N-ai zice, dar Fito e aievea, poti sa iei un break, s-o atingi, poti sa comanzi chiar, daca gasesti un loc de parcare prin apropiere, norocosule! Este patronata de Beatrice Romanescu, fosta sportiva de performantza la tenis de masa.
Locul arata fresh, ca doar se vrea promotor healthy food&drink, cu un stil modern de modern care bate in mar-verde-praz. Linistitor pentru ochi, relaxant pentru minte.
Meniul e fancy de fancy
, cu feluri de mancare in care salatele suna brici. Din pacate cand am poposit la FitoCafe, tocmai veneam de la masa, asa ca salatele le-am lasat pe data viitoare, dar cafeaua e de exceptie, chiar are o aroma deosebita. Am incercat si un cocktail mai deosebit care s-a dovedit chiar usor ciudatzel: o tava cu trei paharutze mici fiecare contzinand cate un fel de suc: mar, pepene galben si capshuna. Lovitura de teatru a venit insa de la fiola de ginseng ce-si itzea paiul printre paharutzele de pe tava; m-am si speriat, ca aducea a alte alea. Am inteles ca patroana inca mai iubeste sportul ce a consacrat-o, fiindca am facut ceva ping-pong de la un paharel la celalalt. Cred ca acel cocktail special a fost facut cu intentzie!
Oricum, chiar daca a fost ciudat ca aparitie, trebuie sa recunosc ca toata regia aia de recipiente micutze n-a fost rea ca senzatie. Nici chiar ginseng-ul la fiola.
Dar latura forte ramane cafeaua. Servirea a fost brici, usor sfioasa.

Share.

2 Comments

  1. Ionut MIRCEA on

    Servirea este de tot rahatul; Este o cafenea unde astepti 40-60 de minute sa-ti aduca o salata sau un senwich, parca ar fi un restaurant de mari pretentii, nu un loc unde sa mananci repede ceva la pranz.
    Mai devreme am dat comanda la 13:38 iar la 14:22 a trebuit sa plec, nemancat fiind, pt ca inca nu au adus mancarea (4 senwich-uri pe care pana si eu le pregatesc in 2 minute).
    Nu o recomand. Dw fapt, recomand sa o evitati.

  2. frumusica ;) on

    cafeneaua este minunata , o ador , de fiecare data cand sunt intrecere , opresc cu mare drag!!! mancarea este foarte buna, va recomand penne cu somon, sunt delicioase, langa un pahar de vin alb … mmm este excelent!! servirea este foarte buna,fetele sunt foarte dragute si isi fac meseria, dar ca fiecare, mai avem si zile proaste, asa ca nu trb sa fim rautaciosi… 😉 va recomand cu mare drag aceasta cafenea fitto !!!

Leave A Reply