Rivoli Hostel ***

2
Str. Postavarul Nr. 98 A, Sector 3
Tel. informatii si rezervari: +4021.345.45.61
+40724.37.04.96
hotel_rivoli@yahoo.com
www.rivoli.ro

Hostel Rivoli este o constructie noua, situata in sectorul 3 al Capitalei (Titan), intr-o zona linistita, la 2 minute de autostrada Soarelui si la 7 minute de centrul orasului.

Hostel Rivoli este o constructie noua, situata in sectorul 3 al Capitalei (Titan), intr-o zona linistita, la 2 minute de autostrada Soarelui si la 7 minute de centrul orasului.

Mai multe detalii despre:
Ne adresam de asemenea clientilor tip business cat si turistilor, oferind o paleta vasta de servicii gata sa raspunda tuturor exigentelor dumneavoastra.

Cele 9 camere pe care le punem la dispozitia distinsilor nostri clienti, dintre care 7 camere cu pat dublu si 2 camere cu 2 paturi, sunt dotate cu aer conditionat, cablu TV, mini-bar, camera baie proprie foarte spatioasa dotata cu cabina dus. De asemenea, in incinta Hostelului si a restaurantului aveti acces gratuit la internet wireless oferit de Inttel Connect.

La parterul si primul etaj al cladirii va punem la dispozitie un restaurant cu specific international, care de asemenea este dotat si cu o terasa descoperita, unde ambianta placuta va intampina completand caldura personalului.

Alte servicii pe care le punem la dispozitia dumneavoastra:

– transfer de la / spre Aeroport
– curatatorie
– trezirea la cerere
– spalatorie profesionala auto
– fax, imprimanta, copiator

 

Pret camera pat matrimonial: 140 Ron
Pret camera pat dublu: 140 Ron

 

Super oferta : 120 Ron (Oferta valabila pentru minim 3 nopti de cazare)

 

Share.

2 Comments

  1. buna ziua, sint interesata sa inchiriez un hotel, incepind din data de 29-06-2009, pentro o perioada de 8 zile, fiind data de 6-07-2009. va multumesc si astept raspuns!

Leave A Reply