DOWNTOWN BAR

7
32-34 Mendeleev
Tel.: 021 314 86 06
www.downtown.ro
office@downtown.ro

Downtown Bar s-a nascut in decembrie 2001, dupa 0 luni de munca asidua. Stilul Victorian, ce a fost ales pentru decorul interior, emana intimitate, caldura si bun gust. Principala atractie Downtown o constituie barul imens, idee exclusiva a lui Seb, unul din manageri. “Romanilor nu le place sa stea la bar prea mult, dar strainii adora sa stea la taclale cu barmanii…” a spus el.

Share.

7 Comments

  1. foarte ok localul. atmosfera placuta preturi acceptabile 🙂 o seara alaturi de prieteni excelenta 🙂

  2. moios catalin on

    buna ziua in cazul in care faceti angajari va rog sa ma contactati va multumesc.0769766387

  3. Stilul Victorian, ce a fost ales pentru decorul interior, emana intimitate, caldura si bun gust. Principala atractie Downtown o constituie barul imens, idee exclusiva a lui Seb. Se vede ca Seb, manager-ul, a uitat ca in afara d bar-ul imens si caldura lui, important este si comportamentul angajatilor…Promit sa povestesc despre acest pseudoclub si altor (cel putin zece ) prieteni…Dl. Seb ar trebuii sa revizuiasca si sa intretina, nu numai bar-ul imens ci si atitudinea angajatilor…De re-venit? Niciodata…Am sa-l las pe dl. Seb sa aiba grija in continuare de bar si sa astepteeeee…Pana cand eu sau amicii, prietenii mei vor veni sau reveni…

  4. diferent on

    Downtown Bar s-a nascut in decembrie 2001, dupa 0 luni de munca asidua. Stilul Victorian, ce a fost ales pentru decorul interior, emana intimitate, caldura si bun gust. Principala atractie Downtown o constituie barul imens, idee exclusiva a lui Seb, unul din manageri. Romanilor nu le place sa stea la bar prea mult, dar strainii adora sa stea la taclale cu barmanii… a spus el….DA ! Dupa 0 luni de munca asiduua, nu putea iesii un altfel d bar…sau club…sau….

Leave A Reply