CUANDO

14
35-37 Academiei Str.
0722 505 085
www.cuando.ro
Joi, Vineri, Sambata:
23.00 - 06.00

Inca de la inaugurarea sa, in anul 2000, Club CUANDO s-a impus printre cele mai selecte locatii de noapte din centrul Capitalei.
Avertisment: la Club CUANDO, niciodata nu stii ce ti-a pregatit noaptea! Asa ca asteapta-te oricand la petreceri VIP, showuri-supriza si party-uri incendiare.

Club Cuando

Inca de la inaugurarea sa, in anul 2000, Club CUANDO s-a impus printre cele mai selecte locatii de noapte din centrul Capitalei.
Pe strada Academiei, in centrul orasului o usa simpla ascunde discret intrarea intr-un refugiu subteran, la 20 de metrii sub zgomotul orasului… 
Club Cuando un refugiu plin de culoare, zambete si good vibe. De aproape 10 ani Club Cuando este o insula subterana a muzicii dance, a oamenilor frumosi si a chefurilor de pomina departe de freamatul unui Bucuresti fara somn. Acestea sunt ingredientele unei seri minunate, iar in Club Cuando le gasesti pe toate.

Share.

14 Comments

 1. e unul dintre cele mai dragutze cluburi din bucuresti….muzica marfa si unde te poti simti bine…si fara prea multe fitze…

 2. 1. Nu se asculta manele ci muzica de club comerciala
  2. Daca vrei sa te distrezi si stii sa o faci poti sa o faci cam oriunde.
  3. Joia la Cuando este super tare

 3. poate sa ma ajute cineva?imi puteti spune cam cat este intrare si preturile bauturilor?…e super clubuil..dar vreau sa stiu la cat sa ma astept sa cheltui de ziua mea acolo..tnx

 4. Cuando este un club in care te poti ditra foarte mult.Muzica este buna si diversificata.Cat despre comentariul cu manelele-nu stiu in e club ai nimerit,dar nu s-a auzit asa ceva de 8 ani de cand a aparut Cuando in lumea cluburilor bune din Bucuresti.

 5. cat e o sticla de whisky in cuando ma poate ajuta si pe mine careva:d……ast rasp repede….ms

 6. cat a fost vremea urata …cuando dadea cele si poate o sa dea in continuare cele mai tari partyuri:*

 7. georgiana on

  mic, fitze .. muzica buna, scump … ceva curve si mosi veniti la agatat … per ansamblu e ok .. joia e noaptea cuando! in weekend e gol

 8. Ce descriere de doi bani,pentru caractere de doi bani:))Daca vrei sa bei o bere si sa asculti muzica,mergi in alta parte,aici vin numai cei care nu fac nici cat o ceapa degerata fara costumul Armani si banii de la taticu,plus ca sufera atat de mult de ei incat au uitat sa se mai simta bine…Vai de capul vostru,daca asa sperati sa atrageti oamenii cu bani,ati cam gresit-o,asa atrageti numai cocalarii fara creier si cu multe fitze:))

 9. cum este clubul asta?ca vreau sa merg samb cu fetele..de la cat este deschis si intrarea costa?

Leave A Reply