Colliers International reunite sub un singur brand

0

Sediile Colliers International din Europa Centrala si de Est, inclusiv cele din
Romania, au adoptat, in mod oficial, noua strategie de piata a Colliers International, precum si noul brand ce include un logo modernizat.
Aceasta schimbare de brand face parte din campania internationala de reunire a agentilor imobiliari si serviciilor oferite de Colliers International intr-o antrepriza unica.

Aceasta reuniune sub un singur brand reprezinta angajamentul Colliers International de a oferi clientilor sai accesul nelimitat la un set complet de servicii imobiliare, indiferent daca aceste servicii sunt locale, nationale sau internationale.

"In prezent nu se mai limiteaza totul doar la o schimbare a prezentarii unui brand’, declara Hadley Dean, director executiv in zona centrala si estica a Europei.
"Trebuie sa ne integram intr-o platforma globala de servicii complete ce ne va permite sa venim in intampinarea nevoilor clientilor agentiilor noastre imobiliare, in Europa sau in alta parte a lumii."

Printre firmele ce se vor afla sub noul brand Colliers International se numara FirstService Real Estate Advisors, FirstService Williams si FirstService PGP
Valuation and PKF Capital – Hotel Brokerage Services.
 

Share.

Leave A Reply