12 Comments

  1. vin aici din 2010 si tot nu ma satur 😀 e ieftin, e tot timpul atmosfera, nici nu stiu de ce as pierde vremea prin locuri cu preturi duble cand sunt foarte fericit aici 😀

  2. Tarlungeanu Ionut on

    barul perfect pentru tineri. muzica de toate genurile, dar in principiu underground, betivaneala asigurata si studente hot

  3. clubul meu preferat din centrul vechi al Bucurestiului. imi place aici pentru ca e deschis inclusiv lunea si martea, iar preturile sunt foarte mici. In plus, mi-am pierdut odata telefonul in club, dar l-am recuperat rapid, a doua zi, de la bar.

  4. In Revenge ma simt ca acasa. Apreciez maxim faptul ca barmanii de aici nu te fura la masura ca in alte cluburi din Centrul Vechi.

  5. mare distractie, aproape in fiecare seara. Muzica decenta, preturi acceptabile, spatiu cam mic dar oamenii sunt cool maxim.

  6. Stefan El Loco on

    interesanta abordarea acestui club care din cate se pare va tine deschis toata vara de luni pana duminica. un plus pentru REvenge din acest motiv, pentru ca este unul dintre putinele locuri unde pot iesi vara asta, eu fiind legat de Bucuresti si terminand seara tarziu lucrul.

Leave A Reply