Chat Noir

1
Str. Blanari, nr. 5 (Centrul Istoric)
Telefon: 0740.100.797
www.clubchatnoir.ro

Chat Noir – cel mai recent club din Centrul Istoric.

Club Chat Noir

Situat in centrul istoric, pe strada Blanari, clubul Chat Noir este gazda pasiunii pentru stiluri vechi reformulate modern. Fani inraiti ai electro-swing-ului, asculta si dau play si unor stiluri clasice (jazz, dancehall, big band, rockabilly, funk, soul, blues, ska, reggae) dar si altora moderne (triphop, nu-jazz, nu-disco, dub).

In fiecare vineri sunteti asteptati la Ballroom Sizzle, o seara care imbina electro-swing, jazz mash-ups si alte unde clasice reinventate. Iar sambata la Groove Empire se mixeaza ritmuri groovy, de la creatii proaspete la “ce tare, de cand n-am mai auzit piesa asta”. Totul pentru dans. In plus, prin sesiunile live pe care le gazduieste, Chat Noir este locul unde se incheaga proiecte noi din zona electro-swing, nu-jazz, trip-hop sau funk&soul.

Dar Chat Noir nu inseamna numai petreceri si concerte. Inseamna si o lista de cocktailuri-concept unice in Bucuresti, lounge jazz/swing/funk in timpul saptamanii si vizualuri care evoca inceputurile alb-negre ale cinematografiei. Vernisajele de arta contemporana si lansarile de literatura sau presa alternativa completeaza lista de evenimente gazduite la Chat Noir.

Pentru informatii cu privire la organizarea de evenimente (petreceri, concerte, evenimente corporate etc) sunati la 0740 100 797 sau scrieti la contact@clubchatnoir.ro

Program: 18.00 – ultimul client
Rezervari: 0740 100 797

Share.

1 Comment

  1. Iuliana N. on

    Chat Noir este un club tare fain. Muzica buna, cel putin pe gustul meu, distractie cu prietenii, preturi bune. Chiar si pentru aniversari este o optiune de luat in seama. Go lucky!

Leave A Reply