8 Comments

 1. O seara de neuitat la Rendez-Vous!
  Am fost la cea noua de langa Universitate, pe Edgar Quinet. Intram..trecem usor peste tentativa esuata de a creea un interior japonez. Ceea ce ne frapeaza este ca suntem obligati sa cumparam cate un ceainic/persoana cu toate ca avea 2 portii. Intreband de ce ni s-a replicat sec (frizand nesimtirea) ca asta-i politica localului. Buuun..sa trecem mai departe. Acum urmeaza partea ceea mai interesanta. Atat eu cat si persoanele cu care eram nu suntem niste ageamii in ale ceaiului, nu era prima ceainarie in care intram insa cee ce n-i s-a adus (si am cerut 3 ceaiuri diferite)a fost ceva inodor si incolor, orisicat am lasat timp ptr infuzie.. practic rezultatul a fost o apa plata fiarta. Pe tonul cel mai civilizat si umil cu putinta am cerut niste minime explicatii. Cel care servea a spus ca va chema managerul. Asa-zisul manager, un individ care sigur nu are nici liceul terminat, cu mari carente in limbaj si maniere a refuzat orice dialog si pe motiv ca aici io fac regulile(am incheiat citatul)ne-a spus ca fie platim fiertura aceea jalnica fie se poate rezolva si altfel. Acest altfel s-a materializat in persoana a doi malaci care au aparut peste vreo 15 min. Cu cateva secunde inainte dandu-ne batuti platisem, caci altfel..Concluzie: de reclamat la o.p.c si de evitat!!

 2. daca vreti sa beti apa fiarta si sa platiti 80 000, daca vreti sa asteptati mult si bine pt comanda, daca vreti sa fiti tratati cu impertinenta de catre personal, patron, etc…va recomand cu caldura aceatsa minunata ceainarie de pe edgar quinet.RUSINE!

 3. asa e cu un ceainic/persoana…doar ca raspunsul a fost nu trebuie sa-mi spuneti mie… raspuns tipic chelnerului de restaurant prafuit de stat. muzica e execrabila, merge la o bere, in nici un caz la un ceai. prajiturile care apar in meniu ca fiind prajiturele de casa, potrivite pentru ceai sunt de fapt prajituri normale, doar pretul e anormal…70 mii / bucata

 4. sunt de acord cu Andreea…preturi nejustificate pt calitatea produselor…se chinuie sa fie la nivel …european…acolo am baut cel mai prost ceai…

 5. Observ ca sunt probleme cu ceaiul… Eu distribui ceaiurile Demmer, care nu dezamagesc pe nimeni. Sunt 100% naturale! Exista o gama foarte variata (circa 70 sortimente), de ceai negru, verde, infuzie de fructe, specialitati.
  In cazul in care exista inca interes pentru un ceai de calitate, adresa de mail este green_thouse@hotmail.com.
  Multumesc

 6. salut! si eu am aceeasi opinie ca cei de mai sus – am fost de multe ori in toate localurile Randez-vous si rezultatul a fost acelasi – ceaiurile nu mi se pare ca sunt de calitate si servirea lasa mult de dorit. Din fericire, niste prieteni de-ai mei au descoperit o noua ceainarie – Aromaroma, asa ca am mers si io sa vad despre ce e vorba. Sincer – nu mi-a venit sa cred – locatia e super, servirea ireprosabila (ceea ce greu gasesti in Bucuresti), ceaiurile sunt aromate si au si ciocolata – crema si alte bunatati. Muzica e foarte relaxanta si ca bonus – mai au si cateva narghilele. incercati sa mergeti la ceainaria din Popa Tatu 61 si nu veti regreta!

 7. eu am lucrat mai demult acolo si…..va recomand sa nu mai consumati nimic de acolo……

 8. Mie nu mi s-a parut atat de oribil pe cat se zice pe aici.. Servirea a fost buna, in sensul ca ne-a servit imediat, s-a purtat bine.. nu stiu la ce altceva va referiti. Ceaiul… sa zicem ca am baut si altele mai bune (la carturesti mi se pare cel mai bun) dar nu a fost nici groaznic… Muzica.. era muzica anilor 70-80. Lumea.. numai cupluri sau fete.

Leave A Reply