Cabina de dus

0
ITALBOX IMPORT EXPORT SRL
Sos. Alexandriei 55 Bragadiru, Jud Ilfov
tel mobil: +40 726 255120
fax:+40 21 4200584
Email: office@italbox.ro
Program de functionare:
Luni-Vineri: 8.30-17.30
Sambata-Duminica: Inchis
www.cabinadus.ro

Tinand cont de mediul stresant si solicitant in care traim cu totii, a devenit din ce in ce mai important sa ne cream o atmosfera relaxanta acasa. Si cum nimic nu e mai placut decat un dus odihnitor dupa o zi obositoare, cea mai buna investitie este o cabina de dus. Puteti astfel sa va transformati baia intr-un spa modern si reconfortant.

Cabina de dus, si cum sa o folosesti pentru a avea propriul spa la tine acasa

Tinand cont de mediul stresant si solicitant in care traim cu totii, a devenit din ce in ce mai important sa ne cream o atmosfera relaxanta acasa. Si cum nimic nu e mai placut decat un dus odihnitor dupa o zi obositoare, cea mai buna investitie este o cabina de dus. Puteti astfel sa va transformati baia intr-un spa modern si reconfortant. Exista mai multe modalitati prin care puteti obtine acest lucru – capete de dus mai mari sau cu mai multe functionalitati, scaune pentru cabinele de dus, cabine de dus cu hidromasaj sau aburi, echipate cu panouri de control si telecomanda. Ultima tendinta in domeniu este de a permite cat mai multa lumina in cabina de dus pentru a crea o atmosfera mai relaxanta in baie. In ceea ce priveste materialul folosit pentru usile de la cabina de dus, acestea pot fi din sticla sau din PVC. Usile de sticla au devenit din ce in ce mai populare (mai ales in baile de tip spa), cu sau fara rame. Se creaza astfel iluzia unui spatiu mai mare, iar baia devina mai moderna.

Avantajele oferite de cabina de dus

In ultima vreme, un numar din ce in ce mai mare de clienti prefera cabina de dus in locul cazii de baie. Si asta datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera o cabina de dus. In primul rand, daca aveti o baie mica, o cabina de dus va ocupa mult mai putin spatiu. In afara de utilizarea eficienta a spatiului, aceasta va adauga si un aer modern baii dumneavoastra. Daca tinem cont de faptul ca in ultima vreme se pune accentul pe consumul rational si eficient al resurselor si pe protejarea mediului inconjurator, cabina de dus se dovedeste iarasi o alegere buna. Un dus scurt va consuma in medie de 3 pana la 5 ori mai putina apa decat o baie in cada. In plus, exista si o multitudine de capete de dusuri, care mai de care mai economic, cu care puteti controla si mai bine consumul de apa.

Daca la cada de baie erati nevoiti sa folositi perdele de dus, aceasta problema se rezolva in cazul cabinelor de dus. Acestea sunt dotate din start cu usi, fie ele din sticla sau din PVC, care impiedica raspandirea apei si a aburului in toata baia, sunt mult mai usor de intretinut si curatat si mult mai igienice decat perdelele de dus din plastic. In ceea ce priveste timpul necesar curateniei, cabina de dus este iarasi prima optiune. Cada de baie are o suprafata mai mare care necesita curatare, se poate zgaria mai usor si necesita un efort mai mare. Comparativ, o cabina de dus poate fi curatata in cateva minute si fara prea mult efort.

Share.

Leave A Reply